| Allexandraaa a întrebat:

sa incep cu inceputu' happy.
Alaltaieri eram pe strada si o asteptam pe mama sa iasa din magazin. cand l'am observat pe foostul iubit al unei amice [ cu care doar ma salut si-asta mai rar ] S'a uitat dupa mine pana cand a intrat in scara unde sta. laughing
Seara am dat mass sa ma bag in seama si eu ca eram plictisita. Si tocmai el a intrat pe mine si m-a intrebat cine sunt [ aveam id-ul lui din iarna pentru ca o prietena a intrat la mine in lista si a bagat id-u'. ] I'am zis ca s-a uitat in ziua aceea dupa mine si si-a dat seama cine sunt.
Ne intelegem fooarte bine straight face. Parca nici nu imi vine sa cred. Are 19 ani eu 14. Il credeam un fitsos pentru ca arata super si la fata si la corp. Singuru defect ca e cam scund [ cu 3-4 degete mai inalt ca si mine happy ]. Tot timpu cu nasu pe sus si etcoh go on.
M-a invitat la o plimbare. mi-a cerut nr de tel. mi-a zis ca am inceput sa ii fiu draga pentru ca nu am cazut direct la picioarele lui ca celelalte fete. Am refuzat totul pentru ca pe amica cu care a stat el a f*ututo pana s-a saturat de ea si apoi a lasat-o balta. Acum ea sta si plange dupa el oh go on sad.
Nu stiu ce sa cred. Asa-zisa mea amica e o t**fulitsa in care si-o baga multi baieti. De aceea cred ca a facut ce a facut cu ea. Nu am auzit pe nimeni sa il vorbeasca de rau. As iesi cu el la o plimbare. Chiar m'a intrebat ce ar fi daca as sta cu el. Si i'am zis un NU categoric pentru ca n'as strica o asa relatie de prietenie la care nici nu am visat.
Mersi :*.; x

Răspuns Câştigător
| ignore a răspuns:

Chiar daca tear folosi sau nu tear folosi nu e bine sa stai cu el pentru ca
1:pr ta sufera
2 pana l urma relatia o sa se sfarseasca cand o sa gaseasca una mai mare
3. poate te vrea pr doar asa pe vacanta ca nu are cf pentru ca asa dintr-o data nu poti sa te intlegi cu cineva
ps: cel mai bine e sa nu fi cu el cine stie ce fel de perosna e + e normal sa vb frumos cu tine si sa iti fie pe plac doar vrea sa te cucereascahappy (dar asta nu inseamna ca e sincer in tot)happy

2 răspunsuri:
| MicheilaMicheluzta a răspuns:

Prin pozestea asta te descarci.e o idee buna

| andreeutsa a răspuns:

E clar ca vrea sa te folosesca, asa din senin, plus ca e cam maricica diferentac dinre voi...