| xDudeee a întrebat:

Sa incep cu inceputul...Am o poveste de iubire groaznica! Vara trecuta am cunoscut un baiat, de care m-am indragostit, cu trecerea anilor a devenit obsesie. Il iubeam din ce in ce mai mult. Pana intr-o zi care nu mi-as fi dorit sa o traiesc, in acea zi m-am apropiat de el si i-am zambit, am stat cu prietenii, am ras, am barfit.Imi atingeam scopul, acela de a ma apropia de el, de a ma distra alaturi de el. Pur si simplu eram FERICITA! La scoala nu imi mai "pleca" gandul de la el, si doar cand ma gandeam ca voi sta tot weekendul cu el ma imbata de fericire! A venit si ziua mult asteptata, cand 2 prieteni de-ai lui mi-au spus ca ma place.Nu mi-am putut lua gandul de la vorbele acestora.Ma intrebam daca este adevarat or not.Imi facusem o multime de sperante, iluzii, care aveau mai tarziu sa ma raneasca.Au trecut cateva luni aproape ca nu ma mai gandeam la el, toata lumea imi spunea ca nu ma merita, cunoscusem alti baieti, dar tot pe el il iubeam.Pana l-am vazut, urasc ziua aceea, l-am vazut cu o fata, IUBITA LUI! Nu stiam ce se intampla cu mine, ma uitam indurerata dupa ei.Imi reprosez mie ca am iesit din casa, mai bine stateam inchisa in casa cu iluziile si sperantele mele desarte, dar eram fericita!crying Imi cer scuze daca v-am plictisit! Acum, intrebarea e: Credeti ca as face mai bine daca l-as uita?

9 răspunsuri:
| RzVi a răspuns:

Da

| ??? a răspuns:

Da uital cei care iti ziceau ca nu te merita aveau dreptate.
Sfatul meu este sa nu iti ignori niciodata prieteni si sa nu ii lasi pentru. un baiat.Pentru ca ei iti vor sta alaturi si cand suferi in dragoste.
2: Sa nu mai pui atata sentiment intr-o relatie abia dupa casatorie poti face asta.P.S NU mai plictisit. IMi pare rau pentru tine. BAFTA la BOGATASI.

| Sabiiiii a răspuns:

Hei, imi pare rausad paii. de uitat nu ai cum sa-l uiti asa repede daca spui ca tii asa mult la el. dar daca stateai cu el afara. si prietenii lui ti-au spus ca te place de ce nu te-ai dus sa vorbesti cu el si sa clarificati?sad poate daca vorbeai cu el. te intreba daca vrei sa fiti impreuna si disparea ziua aia urata. Da-mi mai multe detalii sad si vedem daca pot sa te ajut cu ceva. Sper sa-ti treaca. xoxo.:*

| Katakimiku a răspuns:

Avand in vedere ce ti s-a intamplat asta ar fi cel mai bine! :bd
Uita-l sau fa-te ca nu-ti mai pasa de el. In scurt timp o sa iti dai seama ca ai gresit. Dar nu te speria mai ai timp in care sa cunosti o multime de baieti draguti. Cum zic eu "O-m trai si o-m vedea!"

| mgtow a răspuns:

Logic ca ai face bine daca ai uita si tine minte ca asa prinzi experienta in viata.

| Bessty a răspuns:

Da.Baiatu acesta iti strica viata. Uiti de tine si te gandesti tot la el.Nu este dragoste.Este o dependenta din care nu mai poti iesi.Bazeaza-te pe ceea ce iti place sa faci, sa creezi si il vei uita.Nu tot se rezuma in frumusete. ceea ce iubesti la el este frumusetea.

| xDudeee explică:

@Sabiii, nu m-am dus la el deoarece imi era rusine. Imi era si frica de un reguz, care avea sa ma raneasca total!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Atata lume a reusit sa treaca peste momente de genul asta...nicio indoiala ca si tu poti. Doar sa ai incredere in tine, sa nu te mai gandesti atat la el si sa stii ca nu merita sa suferi atat pentru ca sunt destui baieti care sa merite atentie. Tu suferi doar pentru ca ti-ai naruit iluziile pe care tot tu ti le-ai facut. Asa cum ai putut sa speri la el, asa poti si sa te orientezi spre altcineva. Dupa ce iti trece o sa iti dai seama ca te-ai macinat degeaba, si nu e ultima data cand o sa suferi de dragul cuiva, mai bine te obisnuiesti cu ideea ca nimeni nu poate avea tot ce vrea.

| PastilluTsaaa a răspuns:

Uff :-