Da uital cei care iti ziceau ca nu te merita aveau dreptate.
Sfatul meu este sa nu iti ignori niciodata prieteni si sa nu ii lasi pentru. un baiat.Pentru ca ei iti vor sta alaturi si cand suferi in dragoste.
2: Sa nu mai pui atata sentiment intr-o relatie abia dupa casatorie poti face asta.P.S NU mai plictisit. IMi pare rau pentru tine. BAFTA la BOGATASI.
Hei, imi pare rau paii. de uitat nu ai cum sa-l uiti asa repede daca spui ca tii asa mult la el. dar daca stateai cu el afara. si prietenii lui ti-au spus ca te place de ce nu te-ai dus sa vorbesti cu el si sa clarificati? poate daca vorbeai cu el. te intreba daca vrei sa fiti impreuna si disparea ziua aia urata. Da-mi mai multe detalii si vedem daca pot sa te ajut cu ceva. Sper sa-ti treaca. xoxo.:*
Avand in vedere ce ti s-a intamplat asta ar fi cel mai bine! :bd
Uita-l sau fa-te ca nu-ti mai pasa de el. In scurt timp o sa iti dai seama ca ai gresit. Dar nu te speria mai ai timp in care sa cunosti o multime de baieti draguti. Cum zic eu "O-m trai si o-m vedea!"
Logic ca ai face bine daca ai uita si tine minte ca asa prinzi experienta in viata.
Da.Baiatu acesta iti strica viata. Uiti de tine si te gandesti tot la el.Nu este dragoste.Este o dependenta din care nu mai poti iesi.Bazeaza-te pe ceea ce iti place sa faci, sa creezi si il vei uita.Nu tot se rezuma in frumusete. ceea ce iubesti la el este frumusetea.
@Sabiii, nu m-am dus la el deoarece imi era rusine. Imi era si frica de un reguz, care avea sa ma raneasca total!
Atata lume a reusit sa treaca peste momente de genul asta...nicio indoiala ca si tu poti. Doar sa ai incredere in tine, sa nu te mai gandesti atat la el si sa stii ca nu merita sa suferi atat pentru ca sunt destui baieti care sa merite atentie. Tu suferi doar pentru ca ti-ai naruit iluziile pe care tot tu ti le-ai facut. Asa cum ai putut sa speri la el, asa poti si sa te orientezi spre altcineva. Dupa ce iti trece o sa iti dai seama ca te-ai macinat degeaba, si nu e ultima data cand o sa suferi de dragul cuiva, mai bine te obisnuiesti cu ideea ca nimeni nu poate avea tot ce vrea.