| Fn1613 a întrebat:

sa incep cu inceputul, deci eu sunt fata si am 13 ani iar mie imi place de un baiat de 16 nu cred ca e diferenta mare, in plus eu sunt matura si intelectuala si la fel si baiatul, ne potrivim bine si avem aceleasi gusturi, In fine. La inceput dadea semne ca ma place ex: Cand il pupam pe verisorul meu pe obraz el intreba : " Dar pe mine cand ma pupi?", de ziua mea cand am dat bomboane pe el nu l-am lasat sa ma pupe ca sa-i vad reactia si mai tarziu am intrebat pe mai multi daca ma lasa sa-i pup, iar el a raspuns ca ar vrea fiindca nu l-am lasat sa ma pupe cand i-am dat bomboane ( aici nu vorbesc de sarut, cred ca se intelege oricum ) Apoi o data a spus ca " fata mai frumoasa si desteapta nu gasesti ", si intr-un final el si-a dat seama ca il plac din comportamentul meu chiar daca nu am spus nimanui, apoi eu cand mi-am dat seama ca stie nu am vrut sa vada si alti ca apoi incepeau cu misto. si am inceput sa fiu INDIFERENTA, sa arat ca nu-mi place d el. Acum si el a devenit mai ciudat si indiferent, poate fiindca eu l-am facut putin confuz? sau ar trebui sa-i arat ca il plac? confuseddar mi-e frica sa nu se faca misto de mine crying in concluzie EL MA PLACE SAU NU? confused ( Va rog frumos raspundeti la toate intrebarile pe care le-am pus, si eu sunt confuza si el la fel si poate asteapta sa fac eu primul pas, sa-i arat ca-l plac. happy :X :X >:" Va rog dau funda, serios vb, va MULTUMESC! happy happywinking happy

Răspuns Câştigător
| Timeea_1190 a răspuns:

Varsta nu e o problema. De ex: eu am 17 ani si iubitul 23. Chiar si parintii il cunosc si nu e o problema varsta. Iubirea nu are varsta. Majoritatea baietilor la 16 ani nu stiu ce vor. Sunt confuzi. Le e frica de reactia altora. Incearca sa vorbesti cu el intre 4 ochi si sunt sigura ca daca sunteti doar voi 2 va fi sincer. Cel putin asa ar trebuihee hee. Sper sa iti foloseasca raspunsul. FundA?

7 răspunsuri:
| WickedBoy a răspuns:

Zici ca esti matura dar incerci chestii din astea cu bomboane? Si explicami si mie ce inseamna cuvantul "intelectuala"
Daca ar fi lumea plina de fete ca tine m'as bucura sa fiu gay!

| Georgix a răspuns:

Arata-i ca il placi(nu va face nimeni "misto" de tine), exista posibilitatea ca si lui sa ii placa de tine, dar sa fie indiferent doar pentru simplu fapt ca nici tu nu il prea bagai in seama.

pupici :*

| Opt1k a răspuns:

Mama! mo durut capu cand am terminat de citit! dragostea nu are varsta! daca tu il placei. el te place nu e nici o problema.succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. eu am 12 ani si plac un tip d 14 ani. crede-ma, varsta nu conteaza! tu cand ai ales sa fii indiferenta cu el, ai facut ceva gresit pentru ca atunci cand nu mai faci lucrurile sau nu il mai privesti. nu stiu. ce faceai tu cu el, atunci el simte ca te-ai indepartat de el si atunci incearca sa iti raspunda cu aceeasi moneda. si asta nu e bine pentru ca atunci amundoi va simtiti mult mai prost. deci, daca tu il placi, (acum iti zic o chestie de'a mea care mi s-a intamplat) incearca sa te joci adevar sau provocare cu el si cu alti prieteni de'ai tai si de'ai lui si zi-le si tu prietenelor tale sa puna provocari de genu' : pupa'l p ala p obraz/p gura/p c vrei tu, si de acolo o sa inceapa totul. crede-ma. asta mi s-a intamplat si mie. o tipa i-a pus provocarea tipului pe care il plac s ma mozoleasca, si el m-a mozolit. si de atunci suntem impreuna:d :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceilalti au dreptate :iubirea nu depinde de varsta, in plus nu pierde sansa de a fi cu el. Daca el te place si u il placi fiti imp
Cu toate ca imi place rasp lu' WickedBoylaughingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi indiferenta!
Baietilor le place asta!
Vorbesc serios, sunt baiat si mie imi place de o fata care nu ma baga in seama.
Si asta ma inebuneste!

| al3xby3x a răspuns:

Buna...sa iti explic nu conteaza varsta conteaza decat ca il placi mult deci fi fericita ok?winking sh el poate stie asta big grin? sper ca te-am ajutat