| CrazyYoyo a întrebat:

Buna kiss
Sa incep cu inceputullaughing
Deci, m-a sunat un prieten si mi-a spus sa aleg intre el si alt prieten eu tin la ambii si nu as putea sa renunt la nici unul sad
Acel prieten care m-a sunat a spus " daca vb cu el nu mai ai ce discuta cu mine spune`mi ce alegi eu sau el?" atunci mi-am inchis telefonul ce sa fac?straight face
Ce sa-i spun sa creada ca nu vreau sa renunt la nmn?straight face

Va rog ajutati`ma cat mai repede puppy dog eyes
Multumesc ! kiss

Răspuns Câştigător
| mihaelaa18 a răspuns:

Bunabatting eyelashes in primul rand daca acel prieten te-a pus sa alegi intre el si celalalt nu iti este prieten bun pentru ca un prieten bun nu te-ar pune niciodata sa alegi intre cineva.Ai putea sa il suni si sa ii spui sa iti explice de ce vrea ca tu sa alegi intre el si celalalt, ce la determinat sa faca acest lucru etc.Ii poti spune ca nu poti sa alegi intre ei pentru ca ti la fel de mult la amandoi si nu ai vrea pierzi pe nici unul dintre ei.Ai putea de asemenea sa vorbesti si cu celalalt prieten al tau si sa il intrebi daca au ceva ei doi, s-au certat s-au ceva de genul acesta, si in functie de asta vei trage o concluzie si vei stii ce ai de facuthappy
Bafta si sper sa rezolvi aceasta situatie cat mai repede si totul sa fie binekiss

1 răspuns:
| cinenuvedenustie a răspuns:

Deci,suna-l si intreaba-l cauza deciziei lui,ce l-a determinat sa ajunga la acest"santaj".

In functie de ce-ti va povesti,vei sti care-i vinovatul dintre cei doi(cu siguranta a avut loc o discutie intre ei,mai nelalocul ei),care-i orgoliosul,care-i egoistul(asta care te-a sunat dupa parerea mea)mai pe romaneste,care-i "desteptul",si cu siguranta vei sti pe care sa tii aproape de tine si la care sa renunti.

P.S.: Incearca sa afli si versiunea celuilalt, fara sa stie ce ti-a cerut cel care te-a sunat, inainte sa iei o decizie!

MULTA BAFTA!