| Lovξ a întrebat:

.sa incep cu inceputullaughing e un baiat care mai mult ca sigur ma place >8-, am vb cu el pe mess. apoi m`a sunat si dupa la liceu se comporta foarte frumos si ma alinta si ce sa zic, m`a sarutatlaughing) asaa cand eu nu eram atenta. apoi la tel imi dadea tot felul de propuneri cum k ar vrea o relatie, e un baiat tare dragut si afectuos..adik mai mult cand suntem noi 2, adica nu incepe in fata tuturor cu glume, e asa mai romanticoh go on.
Oricum, am vaz k el ma suna mai des, si deodata gata, adica mi-a spus sa il mai sun si eu, nu numai el pe mine, si k astept totul sa faca el, eu una am un orgoliu prostesc si nu ai dau nici un semn de viatalaughing, dar am observat ca pune pe facebook numai status din astea gen "daca nu te mai caut, nu ins ca nu te mai iubesc"...sau "orice lucru pe care il faci, nu poate compensa cu iubirea pe care mi`o porti", si acum serios nu stiu, daca sunt pentru mine sau pentru alta fata, nu`mi dau seama delooc...si deja mor pe dinauntrulaughing adica nu mai sup sa nu vb cu el si bla bla bla.
, va roog ajutati`ma dati`mi un sfat, ce sa fac sa nu il pierd dar nici sa sar pe el, vreau sa il fac sa ma intrebe el daca vreau sa fim un cuplu, nu sa isi dea seama k eu vreau asta, ceva mister? plzz puppy dog eyes fundita devil :* :* :* :*

Răspuns Câştigător
| motolo9ve a răspuns:

Pai probabil baiatul a obosit sati arate cat de mult te place si tu sa nu bagi in seama.mi se pare un baiat curajos si are dreptate, nu-l lasa pe el sa faca totul.cu siguranta statusurile acelea sunt pentru. tine din moment ce se pare ca ainsemni totul pentru el si dintr-o data nu te mai suna.in cazul asta ca sa-l faci curios si sa produci ''mister'' spune-i fata in fata ca astepti ceva anume de la el, il pupi pe obraz schitezi un zambet si pleci.asa se va gandi sa te scoata si sa-ti puna intrebareatongue succes si ai grija cum il tratezi:*

3 răspunsuri:
| AndreeaElly a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vb cu el lasa orgoliul deoparte daca nu o sa vorbesti cu el o sa il pierzi si o sa iti para rau

| Iadhira a răspuns:

Wow, pai, draga mea, daca te place si tu il placi, ce va impiedica sa fiti impreuna? Poate or fi unele aspecte care te deranjeaza, dar nimeni nu e perfect, poate si el crede acelasi lucru despre tine, insa lupta pentru tine si iti demonstreaza asta prin faptul ca se intereseaza de tine, vrea sa tina legatura, vezi si tu mesaje, apeluri etc. important e ca nu ii esti indiferenta. Simte ceva pentru tine, nu poti nega asta, dar daca vede ca tu nu-l bagi in seama sau ii vorbesti doar cand simti nevoia, va crede ca doar il folosesti si isi va incerca norocul la alta fata, iti spun asta din propria experienta. Am patit si eu, eram foarte aroganta cu un baiat, nu-l bagam in seama cine stie cat si pana la urma am ajuns sa ma indragostesc, insa prea tarziu, caci el deja a gasit pe alta. C'est la vie! Succes!

| Dulcik_Elisa_1994 a răspuns:

Daca te sarutat sarutal si tu