Te inteleg foarte bine ca te gindeste la asta sa fost eu in locul tau cred ca tot asa avea sa ma gindesc dar daca el o lasat-o pe ea pentru tine inseamna ca intr-adevar tine la tine si mai ales ca ati fost 2 ani impreuna eu cred ca sai dai inca o sansa poate no sa va grabit la pat dar la asta o sa ajungeti poate nu degraba dar oricum o sa se intimple odata si-o data
Pai ori i'a zis asta ca sa aiba un motiv sa se desparta de ea. In 2 ani de zile imi dau seama ca i'ai dat ce anume vrea el nu? Dar totusi 2 ani nu se uita usor si asta inseamna ca ink reprezinti ceva pentru el si oricum nu o sa gaseasca niciodata o fata cu care sa se culce din prima. El e constient de lucrul asta si stie ca trebuie sa te lase un timp iar pe parcurs cand veti fi la fel de siguri unu pe celalalt atunci vei stii cand este mem potrivit sa incepeti sa aveti iar relatii sexuale. Totusi el s-a desp de fata aceea special pentru tine si trebuie sa recunosti ca un baiat nu ar lasa o fata pentru oricine. Dati'va inca o sansa si sper sa nu va mai despartiti de data asta, Succes!
Este la varsta in care lipsa maturitati si responsabilitati se vede. Dar si o daza de naivitate, fara sa se orienteze cat de putin ti-a dat sa citesti sa te convinga ca s-a despartit de ea insa ce e acolo il incrimineaza ca de fapt el se impaca cu tine doar pentru sex, chestiune pe care tu ai observat-o bine. Oricum suferi de atasamentul fata de el si este cazul sa iei o decizie serioasa, judeca lucrurile la rece si cat mai putin sentimental ca asa iti place tie in acest moment, pentru ca mai tarziu o sa fie prea tarziu si tot acolo ajungi, boala lunga moarte sigura. Dupa cum spui ca despartirea s-a facut din cauza ta atunci poti sa-ti asumi riscul, poate ca tu la-i trimis in bratele celeilate.
Trebuie sa il lasi sa astepte sa vezi daca chiar tine la tine cu adevarat.Nu poti sa ii dai acest lucru cel mai de pret (virginitatea) doar ca nu plece de langa tine . Sper ca te va ajuta sfatul meu.