Buna. Si eu am trecut prin ceva asemanator. Pai il poti suna la inceput ca o simpla amica, il inviti la un suc, undeva doar voi doi. Pt k asemenea lucruri dupa parerea mea nu se discuta la telefon. Daca si el va dorii sa te vada si sa vb cu tine va accepta. Atunci cand ve-ti fi doar voi 2 ii vei marturisii ca in tot acest timp in care ati fost despartiti nu l.ai putut uita, k inca il iubesti si daca si el simte la fel, sa incercati sa fiti ca inainte . Succes :*
"Pe 27 august 2011 am cunoscut un tip"
Cred ca puteam sa iti raspundem si fara aceasta inutilitate..ca si multe altele din aceasta intrebare enorma..Numai jumate de intrebare nu are ce cauta..sau "am incercat sa il sun pe 30 aprilie".ce tu dai raportul? Asta e intrebare sau declaratie scrisa la politia capitalei? Si ca sa iti raspund.:II spui pur si simplu ca vrei sa te impaci cu el asta dupa ce il bagi in seama mai vorbiti cateva zil si dupa ii spui.
Hai lasa fata sa se descarce, nu vad nimic rau, e adevar te obosesc intrebarile de genu dar daca ea a vrut sa isi spuna povestea? Bun deci Roxana mai iesi in oras cu el vezi daca mai baga el ceva apropouri iar incet incet si subtil arata-i ca esti interesata din nou de el.Sunt sigur ca va intelege asta din vorbele si gesturile tale asa ca nu mai fi rece, lasa caldura sa te cuprindaTotul va fi ok, Bafta.