| Gabriella24 a întrebat:

Sa incepem! Pe 27 august 2011 am cunoscut un tip. am fost impreuna 8 luni aproximativ. Dupa o despartire in care nu am vorbit pe nici un site de socializare dar nici la telefon asta doar ca sa uitam unul de altul. Eram sigura ca l-am uitat intre timp am inceput o alta relatie iar acum 3 saptamani ne-am despartit, l-am uitat pe tip fara efort nu ma gandesc la el e ca un amic pentru mine ca si cum nu s-a intamplat nimic si nici nu am avut timp sa prind sentimente pentru el deci... Toate bune pana intr-o zi cand ma suna tipul pe care l-am cunoscut in vara sa-mi spuna ca vrea sa-mi inapoieze niste lucruri [ pe atunci eram intr-o relatie acum 2 luni ] asa si ne-am vazut am stat, am ras ba chiar ne-am si amintit unele lucruri si mi-a zis ceva de genul : "E asa greu fara tine sa stii ca nu te-am uitat" nu am dat importanta bineinteles. Tot vorbeam bine ca amici si ne-am mai vazut intr-o seara la o terasa am ras si am tot vorbit pana mi-a zis aceiasi replica si bineinteles nici atunci nu i-am dat importanta si am parut chiar rece acum imi dau seama dar treceam printr-o pasa proasta [si de aceasta data eram intr-o relatie]. Ma adus acasa cu masina si no. aia a fost. Am incercat sa-l sun pe 30 aprilie mi-a dat ocupat o data si o data nu a raspuns si am mai incercat ziua urmatoare 1 mai aceiasi poveste, asa face cand se supara. Si acum nu mai am o relatie si ma tot gandesc la el adica nu-mi iese din minte. Prima intalnire, diferite apelative, el, parfumul lui... Si nu mi se pare normal nu ma gandesc la fostul prieten si ma gandesc la cum s-ar spune fostul, fostul prieten. Zilele astea vreau sa-l sun si cred ca o sa-mi raspunda a trecut ceva de atunci si poate i-a trecut. Dar intrebarea e ce sa-i spun? As vrea din nou o relatie cu el doar daca e singur dar daca are o relatie vreau doar sa-l mai vad. Si daca nu are prietena si daca are ce sa-i zic in ambele situatii? Multumesc! DAU FUNDA SI VOT!

Răspuns Câştigător
| Avril01 a răspuns:

Buna. Si eu am trecut prin ceva asemanator. Pai il poti suna la inceput ca o simpla amica, il inviti la un suc, undeva doar voi doi. Pt k asemenea lucruri dupa parerea mea nu se discuta la telefon. Daca si el va dorii sa te vada si sa vb cu tine va accepta. Atunci cand ve-ti fi doar voi 2 ii vei marturisii ca in tot acest timp in care ati fost despartiti nu l.ai putut uita, k inca il iubesti si daca si el simte la fel, sa incercati sa fiti ca inainte happy. Succes :*

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Pe 27 august 2011 am cunoscut un tip"
Cred ca puteam sa iti raspundem si fara aceasta inutilitate..ca si multe altele din aceasta intrebare enorma..Numai jumate de intrebare nu are ce cauta..sau "am incercat sa il sun pe 30 aprilie".ce tu dai raportul? Asta e intrebare sau declaratie scrisa la politia capitalei? Si ca sa iti raspund.:II spui pur si simplu ca vrei sa te impaci cu el asta dupa ce il bagi in seama mai vorbiti cateva zil si dupa ii spui.

| Demonull a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai lasa fata sa se descarce, nu vad nimic rau, e adevar te obosesc intrebarile de genu dar daca ea a vrut sa isi spuna povestea? Bun deci Roxana mai iesi in oras cu el vezi daca mai baga el ceva apropouri iar incet incet si subtil arata-i ca esti interesata din nou de el.Sunt sigur ca va intelege asta din vorbele si gesturile tale asa ca nu mai fi rece, lasa caldura sa te cuprindalaughingTotul va fi ok, Bafta.