Se vede ca iti place sa vorbesti si ca esti foarte deschisa.Se mai intampla sa te blochezi de obicei daca nu prea ai subiecte de discutie cu persoana respectiva. Poate ca pe langa tacere ai fost si putin rece cu el, poate nu i-ai raspuns la atingeri...intelegi tu.Si apoi este una cand vorbesti cu o persoana pe un site de socializare si altceva cand o vezi in fata. Daca el nu vorbeste cu tine inseamna ca nu spera in ceva de durata si nu fred ca ar trebui sa te ingrijoreze, ai putea sa nu mai vorbesti nici tu cu el, pentru ca dupa parerea mea ar fi pierdere de vreme.Cel mai bine ar fi sa uiti povestea si sa o clasezi in categoria flirt
Sper sa nu te superi pe mine dar iti voi spune tot ce gandesc din tot ce ai scris. tu! deci parerea mea este ca tu probabil esti cu mult mai mica ca el! probabil ai 15 16 ani iar el... 20 si ceva. tu esti la o varsta la care ..scuza ma ca ti zic dar crezi tot ce ti se zice. El Cauta doar aventuri Este ca acel vanator incepator care se duce la vanat si vaneaza doar acele... fara pic de aparare ori slab.dar mai bine ma opresc aici! Sfatul meu este sa incerci sa ti faci iubiti in realitatate si nicidecum in online! Asta in caazul in care nu vrei sa ai de suferit foarte mult!
Sper sa nu te superi pe mine!
Nu ma supar . Am 16 el 19. Anu' asta a terminat a 12a. Sta la 10 km distanta de mine, si il stiam de mult, dar n-am vorbit cu el.
Poate e genul care nu suporta relatiile. Adica este intr-o continua cautare. Sau poate ca si-a gasit alta persoana. Sau e timid.
Eu iti sugerez sa ii lasi putin spatiu. Daca chiar este interesat de tine te va cauta.
Parca*
Duca*
Sarute*
Imi cer scuze pentru toate greselile, m-am grabit . Si vreau as zic ca inainte, el se baga in vorba cu mine. Eu nu l-am intrebat niciodata ce face pe facebook.