Nici un baiat nu vrae sa se insoare la 21 de ani, chiar daca fata vrea.
Daca vrei musai sa te mariti, cauta-ti unul intre 25 si 30 de ani, ca un tanar abia iesit din adolescenta, nu va face acest pas, prea curand.
Dacă ambii sunteți de 21 de ani și nu puteți vorbi despre asta, eu zic să-ți cauți altul. Când ai 21 și el are 28, înțeleg puțin teama de a-l întreba "mă ceri și tu azi?" sau de a-i spune unele lucruri, dar fiind de aceeași vârstă comunicarea voastră ar trebui să fie la 150%.
Sunteti inca foarte tineri. Din pacate sa stii ca foarte putine relatii incepute in adolescenta se termina in casatorie. De obicei tin ani multi dar nu se lasa cu acte. Eu nu inteleg de ce nu discuti cu el deschis.
Oricum 100% sigura ca el e alesul NU ai sa fii absolut niciodata. Nici daca te cere. Sunt care au stat 7 ani impreuna, s-au casatorit si in nici un an de la castorie au divortat. So...
La 21 de ani mulți tineri sunt mai necopti, dacă sunteți amândoi maturi puteți sa vorbiti deschis despre asta... Din punctul meu de vedere niciodată nu e timp pierdut, mereu învățăm ceva, evoluam, experientele nu sunt în zadar. Nu te uita în jur căci nu ști cum e de fapt realitatea, mulți care se căsătoresc de tineri divorțează, dar nu contează nici asta nu trebuie sa ți dorești sa te măriți doar fiindcă o fac altele sau e la moda ci dacă chiar iubești și ești fericita cu acel băiat / bărbat.
Nu ai experienta de viata, dar nu-i nimic:se castiga totul in viata!
In viata nu exista certitudini! Sigur, nu poate fi nimic! E ca la pariuri.
Acum eu ce sa-ti spun decat ca rabdarea este o virtute. Ai 21 de ani si mai ai timp. Daca te cere asta nu inseamna ca esti si aleasa. Stiu ca pare absurd ce spun dar uneori poti fi doar coarda de siguranta.
Ai incredere in el si cultivati-va voi relatia cum puteti mai bine. Cand intervin monotonia, plictiseala, dezinteresul lucrurile sunt destul de volatile.
E mult de spus. Nu ai trait niste lucruri si oricat as spune eu nu cred ca poti invata.
Ramai optimista.
Chestia asta s-ar rezolva foarte ușor dacă ai comunica DESCHIS cu el despre problema asta.
Ai complexe și nu te consideri suficient de atractiva că nu inteleg. Nu are rost sa ți fie ciuda pe altele, eu nu judec nici partea cu înșelatul, poate e și din vina tipilor, nu e deloc normal să fie cerute după "1 an" de obicei chestiile astea se petrec la niste tipe care au suficient sharm încât să l fraierească pe prost cat mai rapid. Nu e deloc normal. Unu întreg la cap nu ar face chestia asta. Tu probabil ești cam plictisitoare și nu o zic in sens rau, pentru un tip sa fii mereu pentru el nu e așa interesant, scade tot interesul o data ce te are la degetul mic și nu mai are ce să facă. Mai excitant e cand te opui tu si incep sa se inverseze rolurile, sa dai tu semne mixte și el să fie nedumerit. Nu se poate și să fie totul perfect. Dacă e deștept băiatul cu care ești sa știi că o să și de-a seama de asta, daca nu nici nu merita sa te chinui cu el, părerea mea.
Omg, deci ma jur ca zici ca eu am scris textul... situația mea e identică cu a ta, faza ii ca stiu ca uneori ai impresia ca îți pierzi timpul și ca poate relația voastră nu o sa țină forever, dar eu consider ca nu ar trebui sa te grabesti... am acceptat și eu asta in cele din urma, eu o sa aștept pana la 25 de ani maxim, as vrea sa fiu 100% sigura ca suntem compatibili din toate punctele de vedere și mai ales sa vedem cum o sa fim când ne mutam impreuna. eu nu îmi doresc sa ma ceara iar după 2-3 ani sa ne despartim, mai bine sa ma ceara mai târziu când lucrurile sunt perfecte între noi si o sa meargă relația mult mai bine, părerea mea. Sper ca am fost destul de clara in ceea ce privește discursul )) suceeees! ❤️