| Adeluuuu a întrebat:

Buna!
Sa va explic...
Am fost 2 luni cu un baiat, apoi ne-am despartit. Dupa vreo 2 saptamani cand a inceput sa imi duca dorul,m-a intrebat daca vreau sa ne impaca,iar eu inca eram moarta dupa el si, i-am spus ca da. Dupa, nu am stat mai mult de 5 zile si ne-am si despartit.
Nu prea mai vorbisem cu el,pana intr-o seara cand am inceput sa vorbim si asa din ce in ce mai des.
dupa aceea ma tot lua in brate,ma pupa, ma lua pe sus.
Nu stiu ce sa cred, oare ma mai place?
FUNDITAAA!

Răspuns Câştigător
| MrBitt a răspuns:

De placut sigur te mai place inca dar daca vreti sa aveti o relatie mai lunga trebuie sa invatati sa comunicati unul cu altul, sa va completati si nu in ultimul rand sa lasati orgoliul si sa invatati sa mai si cedati.

7 răspunsuri:
| PinkTerror a răspuns:

Nope.

Este insa mai simplu sa te intorci la ceva ce stii.
Gandeste-te ca nu v-ati despartit degeaba nu odata ci de doua ori.

Lasa-l sa se duca tare si tu gaseste pe cineva care sa te merite si care sa nu se desparta de tine la prima cearta.winking

O sa fie bine, nu trebuie sa ai griji. vor venii si altii. unii chiar te vor aprecia. Aia sunt cei pe care trebuie sa ii vezi, nu ciulifarii ca tipul asta.

Sfatul meu:
Uita-l si mergi mai departe. Meriti asta.

Have fun,
PT

| UzZySoLLoxD a răspuns:

Daca iti face asa sigur te iubeste!

| HDSeer a răspuns:

Da,te place si nu pierde un baiat asa simplu sentimentul care domina si anume dragostea.Te iubeste te adora, te vrea dar ii e rusine ca tu nul mai placi posibil el crede la fel ca tine probabil acum se gandeste:
"Nu stiu ce sa cred, oare ma mai place?"
Acu e momentu cand tu faci un pas la intampinare si ii zici ca regreti si tii la el si niste scandaluri nu fac nici o zgaraitura in pilonii iubirii voatre.

| NoSmile a răspuns:

Buna draga mea. Noi nu il cunoastem pe acest baiat,asa ca nu avem cum sa patrundem in mintea lui sa vedem ce gandeste sau in inima sa vedem ce simte. Tu ce simti,ca te iubeste sau nu? mare importanta nu are faptul ca v-ati despartit ci k apoi tot la tine a revenit. asta poate fii un semn ca da,te iubeste dar nu unul batut in cuie. Faptul ca in acea seara a inceput sa te ia pe sus, sarute, etc denota faptul ca ii era dor, foarte dor. Incercati sa comunicati(nu la nervi), sa va rezolvati problemele! Bafta!

| 8mariastar a răspuns:

Eu cred ca mai mult isi bate joc de tine ca alta explicatie nai de ce se tot desparte de tine si apoi vrea sa va impace.Iti dau un pont urmarestel intr-o zi si vezi ce face daca te inseala.

| derpiiiiiiiina a răspuns:

Nu te merita, uita-l

| Adeluuuu explică:

Va multumesc mult pentru raspunsuri.Toate imi sunt folositoare!