Da asa a vrut sa o uite dar nu a putut dar nu te inteleg dc ai acc atat de repede? eu cunosc un baiat de 2 ani de zile si de abia acum avem 3 luni de cand suntem impreuna deci gandeste-te dupa 2 ani ...totusi ai acc prea repede
Mulți băieți fac asa... Poate pentru ei e doar felul lor de a se crede superiori noua Asa ca nu ii arata ca te-a rănit. Ii dai doar o satisfacție prin asta. Sunt mii de alti baieti. So go have a little fun
Mai sunt si destia care se plictisesc repede de o fata dar cred ca vroia sa o uite si pe fosta
Ufff e greu sa afli c gandeste un baiat. eu cred ca a vrut doar sa se razbune p fosta sau sa o uite. poate ca pentru tine a simtit ceva dar nu a fost la fel de intens ca pentru fosta. chiar nu imi pot da seama ce a vrut sa demonstreze cu asta
Incepuse sa ma streseze si la telefon si pe mess si prin intermediul prietenilor. Ce-i drept, il placeam.
Bunanu sti cat de mult te pot intelege, am trecut si eu prin asta doar ca eu inca stau cu acea persoana si ai dreptate, a fost frumoas la incaput apoi a inceput sa se dastrame totul. Ei bine la mine inca nu s-au impacat dar nu are cum ca dupa cat a placut-o pe fosta sa ma iubesca la fel. Poate la fel e si cu tine, sti poate am fost doar un calmant pentru ei, lucru ce ma enerveaza:@. In capu lui a fost PROSTIE, s-a gandit ca ori o face geloasa pe fosta ori vrea sa o uite pe fosta. Tu nu ar trebui sa ii spui lui ca ea a continuat relatia cu el doar din mila, o sa regrete el candva si ai sa vazi ca se va intoarce din nou la tine.Iti spun asta din propria experientatotul se va rezolva cat timp tu poate o sa ti distrezi cu prietenele sau alegi varianta de a suferi dupa el
Bunanu sti cat de mult te pot intelege, am trecut si eu prin asta doar ca eu inca stau cu acea persoana si ai dreptate, a fost frumoas la incaput apoi a inceput sa se dastrame totul. Ei bine la mine inca nu s-au impacat dar nu are cum ca dupa cat a placut-o pe fosta sa ma iubesca la fel. Poate la fel e si cu tine, sti poate am fost doar un calmant pentru ei, lucru ce ma enerveaza:@. In capu lui a fost PROSTIE, s-a gandit ca ori o face geloasa pe fosta ori vrea sa o uite pe fosta. Tu nu ar trebui sa ii spui lui ca ea a continuat relatia cu el doar din mila, o sa regrete el candva si ai sa vazi ca se va intoarce din nou la tine.Iti spun asta din propria experientatotul se va rezolva cat timp tu poate o sa te distrezi cu prietenele sau alegi varianta de a suferi dupa el
Bunanu sti cat de mult te pot intelege, am trecut si eu prin asta doar ca eu inca stau cu acea persoana si ai dreptate, a fost frumos la incaput apoi a inceput sa se dastrame totul. Ei bine la mine inca nu s-au impacat dar nu are cum ca dupa cat a placut-o pe fosta sa ma iubesca la fel. Poate la fel e si cu tine, sti poate am fost doar un calmant pentru ei, lucru ce ma enerveaza:@. In capu lui a fost PROSTIE, s-a gandit ca ori o face geloasa pe fosta ori vrea sa o uite pe fosta. Tu nu ar trebui sa ii spui lui ca ea a continuat relatia cu el doar din mila, o sa regrete el candva si ai sa vazi ca se va intoarce din nou la tine.Iti spun asta din propria experientatotul se va rezolva cat timp tu poate o sa te distrezi cu prietenele sau alegi varianta de a suferi dupa el