| CriStiNa_2000 a întrebat:

straight face sa va povestesc pe scurt. aseara am avut un vis foarte ciudat. am visat ca ma dezvirginam cu un baiat necunoscutstraight face aveti idee ce ar putea insemna acest vis?straight face PSS: Sunt virginahappy Funda.

Răspuns Câştigător
| Alyra a răspuns:

Inseamna ca iti doresti foarte mult un iubit si te tot gandesti la asta. happy

4 răspunsuri:
| Gigel8566 a răspuns:

Nu inseamna nimic de rauwinking stai calma.ai avut u vis.visuri de astea se mai intampla.sau te-ai gandit mult la chestia cu dezvirginare...winking

| BlueHusky a răspuns:

Cine cauta... gaseste happy tu ai gasit in vis big grin

| gigiro a răspuns:

Nlu te dezvirginai, ci, el te.Acest vis, nu are decat o semnificatie.esti dornica de sex.Dar esti si pregatita? Nu stiu cum se face, dar.matematica nu visezi? Sa stii un lucru:o fiinta umana,inzestrata cu creier,are capacitatea de a-si domina instinctele. Daca te gandesti toata ziua la sex, noaptea visezi sex. Daca toata ziua muncesti, noaptea nu mai ai timp de Cred ca esti pe o pista falsa.

| gigiro a răspuns:

Nu te dezvirginai, ci, el te.Acest vis, nu are decat o semnificatie.esti dornica de sex.Dar esti si pregatita? Nu stiu cum se face, dar.matematica nu visezi? Sa stii un lucru:o fiinta umana,inzestrata cu creier,are capacitatea de a-si domina instinctele. Daca te gandesti toata ziua la sex, noaptea visezi sex. Daca toata ziua muncesti, noaptea nu mai ai timp devise erotice. Cred ca esti pe o pista falsa.