| vasivasy a întrebat:

sa va povestescce sa intamplat.Tocmai cu ceva luni au venit in sat 2 fete gemene cu familia lor frati surori etc..si cele 2 gemene fac naveta cu mine la scoala...din prima cand le-am vazut mi-au placut foarte mult..cum sa fac diferenta intre ele ca seamana foarte bine si se imbraca la fellaughing.iar tatal lor este si parinte la noi in satlaughing..mai am un fel de intrebare. Daca o fata se uita la tine iar tu cand intorci capul spre ea se uita imediat in alta parte ce inseamna ...sa intampla de multe ori la acea fata sa faca acel lucru

4 răspunsuri:
| Anamaria254 a răspuns:

Daca ea se uita imediat in alta parte cand o privesti tu asta e un semn ca te-ar putea placea, mai bine intreab-o.ai grija sa nu le confunzi ca altfel iese rau de tot

| BeardedSamurai a răspuns:

Salut, pai poate se uita la tine si atunci cand te-ai uitat si tu la ea a intors capul de rusine, oricum nu e nimic rau in asta, era mai rau daca te intreba de ce te holbezi la ea sau mai stiu eu ce.
Si chestia cu deosebirea e puerila, doar in desenele animate si in cazuri neumane se intampla sa nu le diferentiezi daca le cunosti, eu nu cunosc niste gemene personal dar le deosebesc usor dupa felul lor de a fi, una se uita mai urat si alta pare mai bucuroasa si tot asa.
Sa ai o zi placuta!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ba frate unde ti tupeul, parca esti muiere, daca iti place fata du-te vb cu ea invit-o la o bere in ORAS, ai grija sa nu le incurci

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Daca o fata iti ofera priviri fulger si-si intoarce capul e un semn gen "Hei, ma uit la tine pana vezi ca ma uit la tine, iar dupa aia intr-un mod jucaus ma fac ca nu ma mai uit la tine sa te tachinez, de ce nu vii sa ma intrebi ceva? " Iar tu normal stai si te uiti ca surdu la concert la ele. Action, i want action!