| andreeaaa1 a întrebat:

BUna! SA va spun o poveste.Acum patru zile duminica prietenul meu mi-a zis ca vrea sa fie o perioada singur.In fine am acceptat...Luni la scoala mi-a zis ca sa razgandit, ca-i pare rau si mi-a zis daca vreau sa ne impacam...am acceptat.Ieri un baiat de la el din clasa ma tot intreba daca sunt cu el si eu am zis ca da am spus adevarul. DUpa aceea ma suna prietenul meu[rares] si imi zice sa nu mai spun la nimeni ca sunt cu el nici macar cea mai buna prietena a mea sa nu stie. Dupaia ma suna iar si imi zice ca nu mai vrea sa fie cu mine, poate alta data.Azi aflu la scoala ca el era de duminica de cand a vrut pentru prima data sa ne despartim ca era cu o alta fata. EL practic si-a batut joc de mine intr-un hal fara de hal.Atunci cand m-a intrebat luni daca vreau sa ne impacam am acceptat deoarece eu tineam foarte mult la el dar dupa cate a facut acum nu mai simt nimic petru el.
Ce credeti despre aceasta poveste si despre acest baiat.Credeti ca iubirea poate sa treaca asa de repede? fundita

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca esti mic si imatur, ceea ce pare iubire si nu este poate trece intr-o clipa.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Esti tanara si crezi ca orice sentiment de afectiune se aseamana cu dragostea.Cand vei creste, vei invata sa faci diferenta si nu vei mai suferii.

Fostul tau e un fraier imatur. Ignora-l!

| Libelle a răspuns:

Ce copilarii sincer. ce joaca de-a sentimentelestraight face
nda tie cum de ti-a trecut iubirea atat de repede? cand tii cu adevarat la cineva chiar si dupa o despartire, sa zicem din vina lui, tot il iubesti, tot iti vine dor de el.nu trece dragostea asa repede. oamenilor le pot lua luni, ani sa isi revina dupa un esec in iubire.nu ce zici tu.ca iti trece dupa o zi.

| GyeBaek a răspuns:

Da din pacate acam asa e in zilele noastre nu mai sunt baieti sau fete care sa iubebeasca cu adevarat.

| Miha a răspuns:

Nu cred ca era vorba de iubire, doar sunteti iubire, poate ar trebui sa reducem la ''a placea'', si da poate sa treaca repede in special daca el ti-a dat papuci.
Nu cred ca sunt eu in masura sa-l caracterizez pe acel baiat, dar acum treci la un nou capitol, s-a intamplat, poti trata cu indiferentahappy

| Danny a răspuns:

Daca el ti-a facut asa spun sa tai relatia cu el, ca nu merita. Mi se pare de prost gust sa faci asa, mai ales unei fete. Iubirea de obicei nu trece niciodata, dar cand trebuie, o uiti. Daca stii ca nu te mai iubeste, inseamna ca niciodata nu te-a iubit... Nu stiu... Succes happy

| Anileda a răspuns:

Lasa baietii!

| Morphine21 a răspuns:

Dupa ce fata ai, nu ma mir.

| Morphine21 a răspuns:

Nu te-am jignit, mi-am spus parerea.
Si e "andreea" nu "Andreea".

| Morphine21 a răspuns:

Nu ma intrereseaza pe cine am ranit. E parerea mea.
De unde stii tu ca e un nume?
Poate nici nu ma cheama asa.
Numele meu de pe TPU e "andreea" nu "Andreea".
Sper sa intelegi intr-un final.

| andreeaaa1 explică:

Andreea acesta e un site de raspunsuri nu de jignit

| andreeaaa1 explică:

Andreea daca nu stiai numele proprii se scriu cu litere mari si in plus era si la inceputul propozitiei.Eu doar am pus o intrebar.Mai bine nu spuneai nimic poate ai ranit pe cineva.

| mihaela0205 a răspuns:

Crede-ma. n-as vrea sa trec prein situatia ta... mie imi place de un baiat din a 9 a si am moolye sanse cu el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sta-i fat-o linistita laughinglaughinglaughing Mai sunt baieti pe lumea asta cu miile. Sigur o sa treci usor peste asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Of Doamn ceva asemanator mi s-a intamplat si mie. e greu dar baiatul ala e un mare looooser nu trebuie sa te consumi pentru el l-)