| spawni a întrebat:

Sa va spun o poveste de seara, ce am patit-o chiar acum! laughing Vorbesc cu o fata de 3 saptamani, si nu am mai putut tine in mine, si i-am zis ca imi place de ea si m-am atasat de ea! Ea mi-a zis ca nu credea ca se va ajunge aici! A acceptat sa iesim, sa vorbim, sa radem, si imi spune ca e intr-o pauza cu prietenul ei si acuma ei doi is confuzi ce sa faca! Intrebarea e... Ce sa fac, daca am cazut ca prostul intre doua situatii confuze? laughing) Parerea mea: sa ies frumos. dar inima imi spune sa continui mai departe si sa nu renunt pentru ca m-am atasat mult prea tare!

3 răspunsuri:
| gyna201 a răspuns:

Nu renunta...dar cel mai bine e sa nu mai ti in in tine spune-i ca o placi si ca vrei sa auzi un raspuns ca sa stii ce sa faci.Cu cat te abtii mai mult iti faci rau Trebuie sa rezolvi problema asta ..nu trebuie sa stai asa sa speri deci cel mai bine ar fi ca ea sa-ti spuna sigur ce vrea si sa nu te mai tina asa

| Emilian65 a răspuns:

Las-o in pace daca are un alt iubit. Dupa cateva intalniri cu tine, se intoarce la fostul iubit si pe tine te lasa cu buza umflata.

| σκμ a răspuns:

Parerea mea e s-o lasi in pace.