| spawni a întrebat:

Sa va spun o poveste de seara, ce am patit-o chiar acum! laughing Vorbesc cu o fata de 3 saptamani, si nu am mai putut tine in mine, si i-am zis ca imi place de ea si m-am atasat de ea! Ea mi-a zis ca nu credea ca se va ajunge aici! A acceptat sa iesim, sa vorbim, sa radem, si imi spune ca e intr-o pauza cu prietenul ei si acuma ei doi is confuzi ce sa faca! Intrebarea e... Ce sa fac, daca am cazut ca prostul intre doua situatii confuze? Parerea mea: sa ies frumos. dar inima imi spune sa continui mai departe si sa nu renunt pentru ca m-am atasat mult prea tare! Funda! Update: Am aflat ca e din nou impreuna cu el, desi cu mine vorbeste in continuare. deja is tare conduz

4 răspunsuri:
| Broadband a răspuns:

E nasoala treaba happy
nu stiu ce sa iti zic sa faci dar iti spun asa
ea nu va renunta la ala mai ales daca sunt demult impreuna gen peste 5 luni happy sunt amintiri, lucruri, chestii impreuna, a fost aproape de ea si nu poate asa cum stingi un bec pac sa vina la tine
fetele pun suflet mult intr-un baiat cu care se inteleg bine si le e aproape mereu, le vorbeste frumos si alea deci nu cred ca renunta asa usor
nu sunt niste masinarii...azi il iubeste pe ala, maine pe tine

| Luts02 a răspuns:

Am fost si eu in postura ei si mi-a fost greu dar parerea mea e ca ar trebui sa renunti desi ti-e greu pentru ca o fata alege cu inima si daca are un trecut cu respectivul ii va fi greu sa renunte la el.Si daca te dai la ea o sa ai probleme si cu el.Mai este o solutie:spune-i ca te retragi ca ti-e greu si nu o mai saluta tu.Vezi daca observa si iti zicea ea ceva.In cazul asta e posibil sa se gandeasca la tine si sa puna lucrurile in balanta

| spawni explică (pentru Luts02):

Inteleg ce zici, dar m-am atasat de ea foarte mult! Iar cea mai mica problema a mea e ce parerea are tipul ala despre mine! Si daca vrea sa discute cu mine fata in fata, am pregatit planul A si B! big grin

| Kriss96 a răspuns:

Eu sincer nu cred ca ai o sansa cu ea deocamdata mai ales daca zici ca e din nou cu ala. Fiind impreuna de mai mult timp cel mai probabil are deja sentimente destul de puternice pentru el. Daia s-au si impacat dupa pauza asta. Sau poate nu a fost nicio pauza. Poate chiar te-a mintit. Dar e clar ca ar trebui sa te resemnezi si sa o lasi in pace. Altfel se va complica situatia si nu o sa mai poti iesi frumos din ea.
Incearca sa stai departe de ea pentru un timp. S-ar putea sa vina ea la tine dar nici asa nu poti fi sigur cat de puternice sunt sentimentele pentru celalalt. Imi pare rau pentru tine, stiu cum e, dar nu ai ce face si pana una alta numai te faci de cacao alergand dupa ea.