| Superbizor a întrebat:

Buna, sa va spun pe scurt. Eu am 20 de ani si baiatul cu care vorbesc are 25 de ani. Cat timp am fost in afara am vorbit multe lucruri cu el, m-a incurajat cand mi-a fost greu etc. Am venit in tara si el mi-a propus sa ne vedem..am acceptat! A fost asa ciudat pentru ca la prima întâlnire nu fac din astea daar l am sarutat euu,au mai urmat niste atingeri una alta,nu s-a întâmplat nimic. Am cazut de comun acord sa fim prieteni cu beneficii si daca o sa fie cazul sa fie si o relație, nu vom avea nimic de pierdut pentru ca atat el cat nici eu nu vrem relație momentan. Buun a urmat si a doua întâlnire unde s-a întâmplat si ceva intim,dupa asta s-a cam racit si imi vorbeste cam sec am incercat sa vorbesc cu el, sa lamurim dar n ai cu cine, nu vrea sa spuna...si la momentul actual nu mai discutam cam deloc doar daca îl caut eu. Problema e ca m-am îndrăgostit de el. Cum sa abordez aceasta situație? Aștept răspunsurile voastre voastre.

Răspuns Câştigător
| Emilian65 a răspuns:

Dacă el nu mai vorbește cu tine, înseamnă că nu vrea o relatie de durata cu tine. Asa ca lasa-l în pace si găsește un alt băiat care te accepta asa cum ești.

9 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Așa e la bărbați, daca fac sex inainte de a avea o legătură emoțională, le scade testosteronul și nu mai simt atractie.
Ai fi mult mai fericita daca ai alege pe viitor sa respecți planul Creatorului si sa nu mai faci sex fara casatorie. Cine face sex fara casatorie nu are binecuvantarea Creatorului peste relația lui si apoi va mirati de ce nu iese bine. Creatorul a inventat sexul sa fie practicat numai au ales si si-au asumat si in fata alrora sa fie dedicați unul alruia, fideli pana la sfârșitul vietii. Cea mai mare nevoie simtita a unui bărbat e de sex iar a unei fete e de afectiune, loialitate, dedicare si Dumnezeu vrea sa fie împlinite amândouă, de aceea a poruncut in Biblie, Fugiti de curvie! (sex fara casatorie).
Încurajatoare mea e sa te rogi sa te curateaaca de idolatria față de acest baiat cu sângele Mantuitorului Hristos si ca la timpul pe care El il considera potrivit sa aducă în viata ta persoana care El știe ca e potrivita pentru căsătorie.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cine a avut ideea de "prietenie cu beneficii"?

Ti-a trecut prin cap ca poate el isi doreste mai mult? Altfel nu investea timp si energie in discutiile cu tine.
Lasa ce a spus, aici vorbim despre ce n-a indraznit sa spuna!

Acum s-a lamurit ce fel de fata esti si isi cauta alta cu care sa aiba o relatie normala.
Invata din asta!

| Superbizor explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Buna,el a propus.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Superbizor):

Spui ca ai incercat deja sa vorbesti cu el dar n-ai cu cine.
Situatia e clara.

Daca vrei sa iti fie bine, nu-l mai cauta. Iar daca te mai cauta el, spune-i clar ce iti doresti tu. Altfel, sa nu te mai deranjeze.
Invata din experienta asta.

Toata povestea despre "prietenie cu benficii" e in beneficiul pradatorilor, cei care nu reusesc sa formeze relatii intime cu alte persoane.
Tu nu te numeri printre ei, daca spui ca te-ai indragostit.
Citeste despre bonding hormones si te vei lamuri!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Superbizor):

Dar cred ca cel mai important e sa te lamuresti tu ce iti doresti.
Ai 20 de ani, esti o copila care crede ca tot ce zboara se mananca. Ca de ex sexul fara obligatii.

| Kufu95 a răspuns:

A vrut doar să facă sex cu tine, i-a reușit, se pare.

| Superbizor explică (pentru Kufu95):

Pai asta am vrut si eu, CITITI MAI BINE INTREBAREA

| Kufu95 a răspuns (pentru Superbizor):

Păi da, dar el nu vrea relație serioasă, asta tu nu înțelegi. Nu îi surăde ideea să aibă ceva serios, de asta are reacțiile astea.

| adam7 a răspuns:

Credeam ca doar femeile intra pe,, mut,, și nu vor să spună laughing
Abordarea ta corectă ar fi să te dezlipești emoțional de acel băiat.
Dacă ai încercat să vorbești cu el direct si nu ai reușit, uita de el și mergi mai departe.
O să-ți fie puțin greu dar e cea mai corectă alegere să pleci de lângă un om care nu te vrea sau te vrea doar ca,, fuckboddy,,