| Larisa_5338 a întrebat:

Bunahappysa va zic care e problema meahappysunt prietena buna de tot cu un baiathappy...il cunosc de cand eram mici. el a spus mai demult unor prieteni ca vrea sa fie cu mine dar totul s-a uitat si am ramas in ceata.acum in ore imi trimite pupicuri, in pauze ma ia in brate si ma alina :. oare ma place? mentionez ca el nu place de obicei tipe ca mine...adica mai normalelaughingle place mai mult pe alea mai.sa le zicem libertinelaughing))dau fundita va rog ajutati-mabig grin

4 răspunsuri:
| Puf a răspuns:

Iubirea nu tine cont de cum este firea fiecaruia. El poate vede in fetele mai libertine decat simple aventuri. Toti baietii cauta fete mai cuminti pentru relatii de durata deoarece cu fetele cuminti relatiile sunt mai de durata. Baietii se indragostesc de fetele care stiu sa ii inteleaga si sa le fie alaturi mereu la greu nu de fetele alea libertine care nu stiu sa ajute pe cineva. Eu zic ca te place deoarece te stie de cand erati mici si u il cunosti cel mai bine dintre toti. Am fost si eu in situatia ta, prietenul cel mai bun din copilarie s`a indragostit de mine insa mie nu imi placea de el. daca tu simti ceva pentru el raspundei la imbratisari si pupicurihee hee si el va face urmatorul pas. Bafta:-x

| hai_si_tu a răspuns:

Cu siguranta ii place de tine, doar daca nu strange pe toate fetele in brate...ar trebui sa-l iei si tu pe el in brate :d, vei vedea cum reactioneaza, daca placut. 100% ii place de tine. Succes!

| InGeRaSh FitZoS a răspuns:

Poate s-a indragostit de tine smug mai stitongue sau poate ii place de mai mult timp si cu alea a vrut sa te faca geloasahee hee...intrabal de cand e asa cu tine si rezolvitongue xoxo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ehh, greu de exprimat o opinie in acest sens care sa se integreze perfect in ceea ce vrei tu sa afli.
Depinde cum il tratezi si tu pe el, daca obisnuiesti sa ii dai "pupici", daca il alinti...
De obicei prietenii care se stiu de ceva ani buni tind sa ramana prieteni, insa intodeauna exista un "DAR", poate a ajuns sa se ataseze de tine mai mult decat ar fi crezut ca se poate, si de aici poate si o dorinta de a lui de a vedea cum reactionezi tu la acele tertipuri.
Totusi, depinde de cand a inceput sa aiba un astfel de comportament afectuos fata de tine. Sunt multe despre care am putea sa ne dam parerea, dar realitatea e doar una.
Incearca sa vorbesti serios cu el ce fel de relatie ar dori el sa fie intre voi, de prietenie doar, sau ceva mai mult.
Succes si sper sa iasa asa cum iti doresti!