| ivascudelia a întrebat:

Sa va zic mai pe inteles. Am fost acum 1 an cu un baiat. A tinut 2 ani.Acum 3 saptamani iarasi am fost cu el. La scoala avem o ora in care stam pe calculatoare si mi-a dat parola lui de la facebook. Cand am intrat (atunci la scoala) m-am uitat si totul era in regula. Dar peste cateva zile am intrat iarasi si in timpul acesta si el era bagat. Am vazut cavorbea cu un coleg de scoala de mine si cate altele. Nu erau lucruri de bine. Pai din cauza ca m-am suparat am iesit de pe facebookul lui si am intrat pe al meu spunandu-i ca ma despart de el. Eu dupa i-am spus ca a fost o gluma si na... adica am facut-o ca aveam nervi nu altceva si nu vroiam sa ma despart de el ca e cel mai tare baiat din scoala. Dar atunci cand am vorbit el a luat totul in serios.Am inceput sa ne injuram de mama si cate... A doua zi la scoala am inceput sa plang. Pt ca aveam multe amintiri si nu vroiam sa fie asa. In plus avea si incaare numele meu pe mana. Adica s-ia scris pe mana cu cutitul numele meu. Si vreau sa fac ceva sa fie din nou cu mine deci va rog ma ajutati? Merci.

8 răspunsuri:
| Bluebutterfly80 a răspuns:

Pai daca vorbea urat de tine cu prietenii lui de ce il mai vrei inapoi? pentru amintirile frumoase? pai omul nu traieste din amintiri ci din faptele din prezent! si sa te vorbeasca de rau asa, chiar nu e frumos! eu zic sa mergi mai departe, chiar daca e cel mai tare din scoala! nu stiu ce inseamna asta, ca vad ca are un caracter cam urat!
alege ce este spre binele si spre folosul tau!

| geogeo93 a răspuns (pentru Bluebutterfly80):

Citeste cu atentie intrebarea. Fata are amintiri frumoase, dar nu il iubeste. Nu vrea sa renunte la el doar pentru ca este cel mai tare baiat din scoala. In schimb el s-a mutilat scriid numele ei pe mana cu cutitul. Dar nici chestia asta nu este chiar un gest de iubire...

| ivascudelia explică (pentru geogeo93):

Chestia este ca eu pe el il iubescdar nu stiu daca el ma mai uibeste. Sa spun am mai vorbit cu el dar a inceput nici sa nu ma mai bage in seama. Nuj. prietenii lui mereu ma intraba daca imi mai place de el. eu nu raspund din motiv ca mi-e frica sa nu faca alte lucruri. Mie numi placede el ca e cel mai tare. E bun la multe lucruri. E romantic si mereu cu capul pe umeri. E cel mai bun la fotbal din scoala si sa va zic sincer era sa mor cand am auzit ca sia scris numele meu cu cutitul pe mana. A facut tot ce putea face un baiat pentru o relatie. Cadouri, Petrecea aproape tot timpul cu mine. Seara mergeam la intalniri si totul era bine. Dar eu lasi ierta dar nu cred ca mai vrea sa fie cu mine. Stiu ca majoritatea spuneti sa trec peste dar nu pot. Va rog macar un lucru care sa fac sa vina inapoi la mine. please

| geogeo93 a răspuns:

A vorbit in felul ala cu colegul lui pentru ca nu vrea sa arate ca tine la tine sau ca te iubeste (daca te iubeste) din cauza orgoliului. Dar tu nu il iubesti, sunt sigur de asta. Daca vrei sa te impaci cu el doar pentru ca este cel mai tare baiat din scoala, mai bine las-o balta.
Dar daca tu chiar vrei sa te impaci cu el, atunci du-te la el, ia-l deoparte si spune-i deschis tot ce te-a deranjat (discutia dintre el si colegul lui) apoi ii spui ca iti pare rau ca ai facut o gluma proasta (despartirea).

| geogeo93 a răspuns:

Explica, te rog frumos, cum anume acum 1 an ai fost cu un baiat si relatia a tinut 2 ani? Poate nu inteleg eu...

| ivascudelia explică (pentru geogeo93):

Adica acum un an 2012 s-a terminat relatia cu el si a tinut doi ani adica a inceput in 2010 pana in 2012

| geogeo93 a răspuns (pentru ivascudelia):

Am inteles. Ceea ce il determina pe el sa nu vorbeasca, cu tine se numeste este orgoliu de baiat. Dar daca spui ca a vorbit urat despre tine cu alt baiat...este cam clara situatia. Inseamna ca nu mai tine la tine si nu vrea sa va impacati. SAU mai tine la tine, dar a vorbit urat despre tine ca sa nu cada de prost in fata altor baieti. Adica intre baieti este la moda sa stea cu o fata doar ca sa faca sex de cateva ori, apoi o lasa, iar el, ca sa nu para fraier, a vorbit urat despre tine ca sa nu dezvaluie faptul ca te iubeste sau ca tine la tine.
Daca el inca mai tine la tine, atunci este prea orgolios sa faca el primul pas spre impacare si asteapta de la tine asta.
Dar daca tu vrei cu adevarat sa va impacati, mai intai afla daca mai simte ceva pentru tine (nu va fi usor). Incearca sa vorbesti cu el intre 4 ochi, sau trimite-i mesaje si convinge-l sa vina undeva sa va intalniti si sa discutati deschis tot, dar fara injuraturi ca asa va veti impaca la anul'.
Lasa de la tine, spune-i ca iti pare rau ca l-ai injurat (stiu ca nu este corect asa pentru ca este vina lui, dar in dragoste trebuie sa faci sacrificii).
Eu ti-am zis ce m-a dus capul, in rest tine de tine sa rezolvi cu impacarea.
Nu stiu, dar parerea mea este ca nu te merita...pe un baiat care iubeste o fata nu il intereseaza de altcineva si vorbeste frumos despre iubita lui. Eu asa fac.
Din punctul meu de vedere (poate gresesc) el nu mai tine la tine.
SUCCES!

| Gadafi a răspuns:

Pai ar trebui sa incerci sa vorbesti cu el si sa discutati despre situatie si sa ajungeti la un raspuns:de ce a vorbit urat de tine si de ce ai zis tu ca te desparti de el.