Sexul se face din trei motive:
1. Pentru descarcare sexuala, caz in care nu conteaza prea mult cine e persoana. Asta se intampla cel mai mult la tinerii care-si incep viata sexuala.
2. Iti place, esti atras de persoana respectiva. Prietenie cu beneficiu, cum i se mai zice acum. Aici acceseaza si unii casatoriti care cauta ceva nou.
3. Ca incununare a iubirii.
In familie sunt valabile toate cele trei cazuri.big grin
Nu este adevarat. Doar in mintea unor bigoti religiosi.
Cand te casatoresti faci sex din iubire. Cand trece iubirea faci sex ca-ti place de persoana cu care traiesti. Cand trece si aceasta faza, faci sex ca sa te descarci sexual.
Pentru bigoti: sexul cu sotul (sotia) este preacurvie?
Iti recomand sa te abtii de la comentarii ca pe cele care le faci, ca te faci de ras: nu mai suntem in evul mediu, cand sexul in afara casatoriei era pedepsit cu moartea. Cred ca de atata abstinenta ti s-au urcat hormonii la cap.
Daca te-ai documenta ai stii care sunt fazele iubirii: atractie, iubire propriu-zisa si respect.
Mai citeste si ce zic sexologii, nu numai ce zic barbatii cu fuste (popii). N-am zis ca tot ce-i vechi e rau, dar ce am spus eu nici macar sa gandesti nu-i bine.
Probabil ca isi da seama ca il placi dar il derutezi din moment ce ii spui sa nu interpreteze gresit
@Ray
A zis ca vrea sa sara pe el, normal ca vrea sex
@Jucausa
Fetele pot sa fie asa si cu un amic, dragastoase si restul, posibil sa creada ca tu chiar il vezi ca un amic din moment ce i-ai spus astea.
Dar daca e un tip inteligent, isi da seama din privire ca l-ai *** incontinuu.
Vrea sa faca sex cu el.Nu il iubeste, dar o atrage fizic.De ce ar fi asta ceva rau?
Vezi ca este un medic bun in Turda
Vrei sa vorbesc cu el pentru tine?
Du-te sa-mi sugi **** cu mama ta
Crezi ca am ce suge? Stii tu, ceva mai lung de 2 cm si mai gros decat ata dentara?
Toti ratatii de pe aici recurg la injuraturi legate de mama cand nu mai au argumente/ceva inteligent de zis.Nu ca ar fi avut vreodata.Patetic.
De unde stii tu ca sunt 2 cm? Ti-a zis mama ta?
Depinde și de comportamentul tau in preajma lui.
Probabil și-a dat seama că îl placi deoarece ai zis că îl pupi.
Nu cred că e așa prost să nu-și fii dat seama.