Nu am prea înțeles ce ai încercat tu să explici dar ce am înțeles este că ai iubit prea mult persoana care nu ştia dacă te vrea sau nu. E încă o copilă din punctul meu de vedere vrea multe dar când vede că nu e bine şi te pierde nu îi convine. Nu vrea să rămână singură sa obisnuit cu tine. Deja ce ați avut sau aveți voi pentru ea a devenit obisnuință. Eu zic că o să treacă mult până o să îşi dea seama de pierdere. Dar dacă tu stai atât după ea zic că te cam ia de prost. Nu e bine să accepți atâtea dar a fost frumos din partea ta să o iubeşti şi să o accepți aşa. Zic că ar fi mai bine să o laşi o să îți treacă se ea. Ea nu e pregătită pentru o relație. vrea jocuri şi asta o să o coste mai târziu.
''Nu am vrut să o supăr. '' Tu ai iubit-o, poate o mai iubești... Ea s-a dus, acolo unde a crezut că îi este mai bine. Tu ca un prost ai primit-o mereu. Îți sugerez să te îndepărtezi de ea. Tu alegi, dacă vrei una care s-o împarți cu jumătate din clasă sau vrei una care, să te iubească cu adevărat.
Daca vrei sa ajungi la nebuni, ramai setat pe ea, nu merita sa-ti pui in joc linistea interioara pentru o femeie indecisa, sunt atatea, chiar daca orbit fiind de iubirea pentru ea nu realizezi asta, usor usor vei vedea
HappynewCenusa întreabă: