Ai fi mai fericita daca ai respecta pkanul Creatorului si pe viitor ai face sex doar dupa casatorie.Erai in jurul perioadei ovulatiei. Sexul fara casatorie nu e binecuvantat de Creator, rateaza scopul penyru care El a inventat sexul, aduce vinovatoe si nefericire.
Ai luat o cu dumnezeu, daca o luam asa, nici relatie nu poti sa ai sincer.
Penetrarea uscata este extrem de dureroasa!
Baiatul a facut 2 greseli mari si importante:
1.Nu ti-a facut un PRELUDIU care te-ar fi umezit compet si excitata atat de bine, incat nu ai fii simtit durere la penetrare.
partidele sexuale facute pe uscat, adica fara pic de lubrefiere naturala de la vaginul femeii, care se obtine numai cand femeia este excitata in urma prelidiului (mangieri, atingeri pe organele sexuale, eventual excitarea clitorisului si obtinerea unui orgas clitoridian) toate iti erau de folos si ajutor ca actul sexuals a fie placut, frumos, memorabil.
Un barbat care sare direct pe tien fara sa iti faca un preludiu si sa fii umezita foarte bine, nu-i produce decat durere si repulsie pentru sex. Pe viitor nu mai accepat sex daca nu esti umezita complet si relaxata.
2. PREZERVATIVUL - este obligatioriu ca sa te protejeze de o sarcina nedorita si de boli cu transmitere sexuala, fiindca asa cum a procedat dupa ce i-ai facut sex oral si a ejaculat, avea deja sperma pe teava care s-a scurs in vaginul tau involuntar si daca esti in perioada fertila, ramai gravida imediat.
Fa un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, sa vezi daca esti sau nu gravida.
Atentie! Orice test facut inainte de 21 de zile de la ultima partida sexuala, va fi eronat si inutil, fiindca facut cu mult timp prea devreme ca hormonul hgc sa fie prezent in urina.
Inteleg ce spui. O sa-ti explic: eu eram udă și am folosit si prezervativ initial, nu asta a fost problema. Problema principala era că eu nu stăteam pentru că mă durea, degeaba mă simteam eu bine, cand trebuia sa se intample contact nu suportam. Și atunci am propus sa incercam doar CAT SA INTRE fără prez si apoi bineinteles sa se opreasca, Nu a intrat nici fără prezervativ oricum. A doua zi cand in final a intrat si a si ejaculat a fost cu prezervativ. Eu mă leg strict de momentul cand incerca sa intre fără pentru că poate exista riscul ca acel lichid să contina spermatozoizi.
Nu ai nimic, lichidul acela nu te poate lasa gravida, e doar un mit stupid.
Poate doar bts-uri.
Spor
Testul de sarcina se face la 21 de zile după act. Depinde și de ovulația ta, dar dacă a intrat doar puțin, șansele sunt foarte mici să rămâi însărcinată. Cum ziceam, cel mai important este dacă ești la ovulație sau nu.
Cam eram. Pe mine ma framanta doar incercarea de a intra fara prezervativ. Sambata, tot actul, cu penetrare si ejaculare s-a petrecut cu prezervativ.
Depinde și dacă el s-a masturbat înainte, cu cât timp înainte, daca s-a spălat și eventual și a urinat. Daca nu s-a masturbat in ziua aia, sau daca au trecut niste ore bune înainte și a și urinat atunci șansele că lichidul preejaculator să conțină spermatozoizi sunt minimale. Nu mi-aș face griji in cazul asta.
Da, stiam ceva despre asta dar faptul ca i s-a facut oral inainte?
Well, ideea e sa nu mai fie spermatozoizi rămași pe uretra, care să fie transportați de lichidul preejaculator in timpul penetrării. Probabil că oralul a rezolvat problema unor eventuali spermatozoizi rămași la suprafață dar aia oricum nu supraviețuiesc foarte mult. Sunt mai multe șanse ca cei din uretra sa fie viabili. Deci e important sa fi trecut suficient timp de la ultima ejaculare și să fi urinat între timp.
Nu cred ca ai cum sa ramai insarcinata, chiar se practica metoda asta de sex, de a te retrage inainte de ejaculare dar e bine totusi sa eviti perioada fertila, important e ca el dupa ce ejaculeaza sa se spele in caz ca urmeaza sa faceti sex imediat dupa asta. Sunt situatii extrem de rare in care o femeie sa fi ramas insarcinata la modul descris de tine. Pe viitoor informeaza te cat mai mult. Cat despre sangerare, nu are legatura cu o sarcina, nu asa se manifeste si nu atat de repede.
Ce legatura are asta? Eu nu cred ca am mentionat despre cum a fost el sau cum a decurs actul in sine. Eu am intrebat altceva. Hai sa ne potolim cu prostiile
Gata, m-am potolit. Ma fac baiat cuminte. Ma scuzi.