Pey atunci ori erati amandoi ametiti si v-ati lasat dusi de val. ori ea chiar simte ceva pentru tine de mult timp ca nu cred ca e genul care sa se arunce in bratele oricui.Banuiesc ca esti o persoana generoasa, calma, manierata si cunoscandu-te atat de bine a presupus ca o relatie cu tine, chiar si strict sexuala, ar face-o sa se simta iubita! Ar fi trebuit sa iti dai seama de mai mult timp ca ea e atrasa de tine.Eu am patit acelasi lucru cu un prieten care tot ma proteja si imi dadea sfaturi in dragoste, ma invata ce sa fac cu viitorul lui, si eu am inteles altceva; credeam ca tine la mine ca la o femeie, dar nu era asa, tine la mine ca la o sora. E posibil ca ea sa fi crezut acelasi lucru Eu zic sa vorbesti cu ea daca te mai cauta si nu lua nicio decizie pana nu afli ce simte si ea. Dar nu cred ca e potrivit sa stai cu ea doar pentru ca ati facut sex.Adu-ti aminte ca EA a facut primul pas, deci e mai vinovata decat tine, daca o luam cu mea culpa! Si daca nu vroian nu o facea, plus ca nu era virgina, deci nu are de ce sa ii para rau...sincer! Nu te mai complica atat si nu sta cu nimeni din mila Bafta!
Pey ai facut dragoste cu ea sau doar v-ati tinut in brate? Depinde si de asta. T e simti prost pentru ca tu o considerai prietena ta apropiata si peste noapte ati devenit altceva, ceva ce nu ai fi facut in mod obisnuit! Important e sa stii ce simte si ea acum.
Cum am mai zis, depinde daca ati facut sex sau nu...
Nasol. Dar lamureste-o, nu o mai lasa sa isi faca sperante cu tine si data viitoare incearca sa nu te mai lasi prada impulsurilor pentru ca nu sti cum poate ajunge pe la urechile fetei care o placi si nu o sa ii pice bine.Stii tu ce pateste cel care alearga dupa doi iepuri
Stii ce cred? Ca voi va iubiti, e clar.Sau nu vi se stapanesc hormonii. Dar nu orice fata face asta pentru hormoni, asa ca eu cred ca te place, iar tu... tu sti daca o placi sau nu.Trebuie sa discuti cu ea si sa iei masuri, nu se stie daca vrea ceva de la tine sau nu.
Successs!
Draga floom, eu am 24 ani si ea 18 si am facut tot ce inseamna sex. Ea m-a sunat, eu nu i-am raspuns, deoarece mie imi place de altcineva, deci nu simt nimic pentru ea si mi-e frica sa cred ca pentru ea a insemnat ceva aceea noapte, as putea-o rani, dara fara sa vreau, ar fi sfarsitul relatiei de prietenie dintre noi si eu nu as vrea sa se intample acest lucru, dar am sa incerc sa vorbesc cu ea. Daca-i asa, nu-mi ramane decat sa incep cu ea o relatie, nu vreau sa o fac sa sufere, poate in timp am sa simt si eu ceva pentru ea, deocamdata este doar "atractia fizica" pentru mine.
...Asa se intampla daca nu ''planifici asta'', si daca nu aveai o relatie de alt gen cu ea, si nu numai de prietenie, Nu trebuie sa te simti vinovat amandoi v-ati lasat dusi de val, te cred ca nu poti da ochii cu ea pentru ca ti-e jena adica erati prieteni acum nici ca prietena nu prea o poti privi, poate si ea aarre aceeasi problema ca si tine. Cel mai bine e sa vorbesti cu ea despre ce s-a intamplat si cum ve-ti reactiona de acum inainte -poate ramaneti impreuna, sau poate incercati sa mai ramaneti prieteni''. te-ai simtit asa pentru ca nu te-ai gandit inainte ca s-ar putea intampla ceva de genul acela, Gandeste-te ca amandoi ati facut asta, nu numai tu}te simti ca si cum ai fi profitat ''de prietenie sa zic asa dar nu ai de ce! vorbeste cu ea despre asta deschis spune-i cum te simti, si ajungeti la o concluzie]
George0197 întreabă: