Pai din moment ce te-a SARUTAT, ati fost sa va plimbati... dc nu aii genul lui? adica nu te saruta daca nu te placeparerea mea.nu stiu ce o sa spuna alti utilizatori dar eu zic ca poate te place si nu vrea sa spuna... ceva de genu ca nu stiu cum sa ma exprim
Pai. e complicat! De ce te-a imbratisat si te-a sarutat daca nu vrea sa fiti decat prieteni? Si daca sta departe de tine, cum a intrat asa repede pe mess? Ai grija sa nu fie vreo fosta iubita care vrea sa se razbune sau ceva, sunt nebune de legat unele . Intreaba-l de ce te-a sarutat, numai ca sa te faca mai tare sa suferi? Daca da, e un bou, si nu vede cat de frumoasa esti atat pe exterior, cat si pe interior! Daca nu vede asta, ori e chior, ori e doar un nesimtit, ai sa vezi ca dupa 2 zile o sa-si dea seama ca a gresit! Nu te merita daca s-a purtat asa cu tine! Ai grija de tine scumpa :*, incearca sa-l ignori sa vezi cum se simte, sau mai bine discutati problema in particular! Te pup si-ti urez succes! Funda?
Mfm, fara sa pari disperata ii poti spune:daca nu sunt genul tau de ce mai sarutat? evita sa-i zici ceva de genu:dar mai sarutat credeam ca ma iubesti eu te iubesc si din astea...fii atenta la ce spui! noroc cu Baiatu'!
Intreaba-l de ce considera asta. De ce dintr-o data, dupa ce te-a sarutat, si-a dat seama de asta. Nu vei parea disperata, daca ii ceri o simpla explicatie, pe care consider ca o meriti.
Scuza-ma ca iti spun, dar e un nesimtit!
Dupa ce te saruta iti spune ca nu esti genul lui, de parca nu ar fi stiut asta de dinainte . Insa nici tu nu ar fi trebuit sa ii permiti sa te sarute, stiind ca nu e iubitul tau...
Cred ca ar trebui sa ii spui ca nici el nu e genul tau!
Ca sa nu pari disperata poti sa-i zici..."nu te supara, dar cine ti-a zis ca o sa fim impreuna?"
Mutubal întreabă: