Un om cand este nevinovat doreste din tot sufletul sa isi dovedeasca nevinovatia si cauta toate mijloacele, nu fuge de asumarea greselii.Si sa fim totusi seriosi un baiat nu poate fi luat cu forta 100%, imposibil sa nu fi acceptat si el. Daca nu le cauta a 2 a zi si isi facea singur dreptate,gandindu-ne aici la orgoliul masculin.Cel mai bine pentru tine e sa iti vezi de drumul tau si sa nu il mai cauti tu, totusi el a gresit nu tu, chestia asta cu te iubesc dar te parasesc e valabila de cele mai multe ori doar in telenovele.
Bună.
Curve? El nu are nicio implicație? De ce le găsești numai pe ele de vină?
Gândește problema la rece și lasă timpul să rezolve situația, să nu te mire dacă mai auzi și alte variante!
Pe tine de ce nu te-a luat la petrecere?
Pa, pa.
Si tu chiar crezi?
Cand esti beat mort nu mai ai nici mama erectiei, asa ca nu stiu ce abuzat a fost el de tipe in conditiile alea, asta daca nu cumva a fost si putin 'complicitate' si s-a lasat si el putin 'violat'.
Acum ca ti-a dat si papucii...cred ca e altceva la mijloc, nu 'mustrarile lui de constiinta'.
Iar ele nu-s curve, doar le place viata.
Eu zic sa-l lasi in pace si sa-ti vezi de treburile tale.
Deci barbatii cred ca nu pot fi obligati sa faca ceva daca nu isi doresc iar din moment ce el a facut ceea ce a facut cu alea inseamna ca a vrut! asa ca betia nu este o scuza! iar daca ti-a spus nu cred ca a facut-o pentru ca te iubea atat de mult ci pentru ca pur si simplu ii era frica sa nu auzi de la altii! si ti-a spus varianta lui! ceea ce a vrut el ca tu sa stii in caz de auzi din alta parte sa sustii ceea ce a spus el! eu in locul tau i-as da flit si nu l-as mai baga in seama pi veci! funda?
Fetele alea nu cred ca iau dat sa bea cu forta! Hai sa fim seriosi! Si de obicei cand cineva iti spune ca iei o pauza sau ca vrea sa fie singur e clar ca are pe alt cineva parerea mea! Deci in concluzie lasa-l in pace sa vezi pana unde merge!
Eu cred ca el vrea sa stea ca una din fetele alea...si de asta a sps ca vrea sa fie pentru un moment singur(parerea mea)
E vorba despre acelaşi băiat despre care vorbeai pe 8 iunie:
sunt impreuna cu un baiat de 2 saptamani.dar el sta mai departe de mine si nu putem sa ne vedem doar in weekend si asa.problema este ca nu stiu de ce am presimtirea ca ma inseala.l-am intrebat si el mi-a zis ca nu pentru ca tine prea mult la mine si asa...nu stiu ce sa cred.
Tind să cred că da... şi că eşti proastă.
Hei. din moment ce tu esti dispusa sa ierti ce ti-a facut, si el [vezi Doamne] se considera mult prea vinovat si nu vrea sa se impace cu tine... cre ca asta e doar o abureala. vroia sa scape de tine si nu stia cum nu te mai ruga de el, mai mult rau iti faci
Eu cred ca ar trebui sa il lasi balta dupa cate ti-a facut in plus mai si minte prin mesaje crede-ma nu ar mai trebui sa stai cu el poate daca continui va veti casatori iar el se va gandi sa divorteze iar atunci vei face si tu un mare pacat inaintea lui Dumnezeu colegul meu de munca a patit asa si sa stii ca i tare, tare nasol
Esti chiar naiva, foarte.
Asta a fost modul lui de ati spune ca nu mai vrea sa fie cu tine.
Un golan si un mare mincinos.
Gaseste-ti altul, unul care sa te merite! :*
Povestea reala:a vazut doua ...fete...au facut ei ce au facut acolo.el de frica sa nu auzi de la altcineva ti'a spus si acum s-a combinat cu una din ele.sorry
Da-te pe langa el incearca sa il recuceresti incearca garantez ca va merge... dupa ceva timp se va reindragosti nebuneste de tine! incearca!