| anutsaa a întrebat:

sambata o sa ii spun baiatului pe care il iubesc ce simt pentru el, si vreau sa ii dau si o scrisoare. As vrea un text frumos de dragoste, care sa-l faca sa si lacrimeze, pentru ca este o persoana buna si sensibila! Am scris si eu, dar vreau si parerile voastre! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Roshketz a răspuns:

Staaai asa! Nu e prudent sa faci asta pana nu arata si el ceva. Crede-ma, am patit-o de 1 milion de ori. Baietilor le place sa lupte, nu sa li se ofere totul pe tava, pentru ca asa nu mai are niciun farmec. E o persoana buna si sensibila dar poate e indragostit de altcineva. Insa, daca stii SIGUR SIGUR SIGUR ca te place si el, atunci scrie-i. Dar nu ii scrie din parerile altora. Ii declari sentimentele tale, nu ale comunitatii TPU, ale prietenilor sau colegilor. Spune-i ce iti place la el, spune-i de ce iti face placere sa stai langa el, de ce te-ai indragostit, scoate-i in evidenta calitatile, dar si defectele, sa intelaga ca iti place si cu bune si cu rele, sunt o gramada de lucruri pe care i le poti spune. Doar sa i le spui din suflet. Insa, nu uita! Asigura-te ca chiar merita!

1 răspuns:
| EvelineFgm55 a răspuns:

Iti zic eu ce iash scrie.
Iash scrie ca il iubesc foarte mult mai mult decat crede el. ca niciodata nu am iubit o persoana atat de mult ca si pe el. si ca as vrea ca in unele momente cand sunt singura sa fie cu mine si sa ma ajute sa trec peste orice. sa ma sustina sa simt ca sunt iubita. Ca nu sunt data la o parte ca nu sunt asa cu alte persoane. sa ma ajute sa ma simt ca in al noualea cer. si ca vreau sa il strang in brate si sa ii spun ca il iubesc mult mult de tot. asta iash spune eu.astea au fost din inima!