| Tenisi a întrebat:

Buna!
Sapt. asta s-au intamplat multe lucruri. Este un baiat Andrei la cls a6a si pe care il plac o mie de fete de la cls a8a pana la a5a. Eu ma inteleg super okk cu el, dar aseara ne-am certat si mi-a parut rau. S-a suparat pentru ca i-am zis ca seamana cu Justin Bieber. Chiar seamana! Este scund, cam 1.37 blond, cu plete pana la urechi, cu parul mereu in ochi, genele lungi si ochii mari si albastrii. Stie sa cante la chitara si are o voce superba! S-a suparat pe mine si mi-a zis : "Ce mai! Eu sunt gay-ul ala! Lsbianco ce esti!" iar eu i-am zis : "Mai nu te supara! Stiu ca Justin e gay dar m-am referitla aspect si la voce caci ai o voce superba!". Dupa care eu i-am zis iar : "Te las in pace ca nu esti in apele tale!". Azi dimineata am vb iar cu el si nu am mai deschis subiectul de aseara. Mai de vreme am vb iar cu el si mi-a zis ca avea nervi dinainte. La scoala mereu ma saluta si vb mult cu el in pauze. El mi-a zis ca a si fumat. Pare golan dar nu este. Este normal sa ma inteleg mai bine cu baietii decat cu fetele? Credeti ca ma place? Eu nu-l plac dar ma intrebam.

7 răspunsuri:
| Cosmiinna a răspuns:

Sincer in ziua de azi, mai bine ai incredere in baieti decat in fete! te place ca pe o amica. daca nu ar fi asa nu te-ar mai asculta sau nu ar vorbi tot timpul cu tine happy

| qLoveSmileღ a răspuns:

Zi-mi localitatea unde te aflii, si scoala. [Sper să fie o coincidență] laughing

| Tenisi explică (pentru qLoveSmileღ):

Braila scoala Murgoci

| Cocheta a răspuns:

Si eu ma intseleg mai bine cu baietii decit cu fetele fiindca baietii nu te tradeaza sau spun secretele tale altuiva ca unele fete... el te place ca o simpla prietena si daca ar vrea ceva serios cu timpul iti va spune direct! Rabdare draga mea kiss

| Mimmy a răspuns:

Stiu despre ce e vorba laughing) Poti sa mi spui numele? (tau)

| Mimmy a răspuns:

Paai...Nu cred ca o trateaza mai mult decat o relatie de amicitie big grin Daca i aai fost asa aproape mereu e normal sa vb mult cu tine avand in vedere ca toate fetele din scoala il plac ar fi mai bine doar sa ii fii alaturi la bine si la greu... pe parcurs poate se va forma o legatura mai stransa. oricum incearca sa vorbesti cu el cu faceai de obicei. ptk acum pare cam suparat pe tine datorita fazei cu jb