| OchiCaprui112 a întrebat:

happy Saptamana aceasta eu si iubitul meu avem aniversarea de un an si eu nu prea stiu ce cadou sa ii fac straight face
Am compus o declaratie frumoasa pe care eu voi da atunci. Am vazut de la cadoul de ziua lui ca dintre toate cel mai mult i-a placut acea scrisorica pe care a gasit-o in plasuta pe care era o declaratie.
As vrea sa ii fac un cadou frumos si care sa ii arate ca il iubesc dar nu stiu ce... Aveti ceva idei?big grin
Fundita :*

7 răspunsuri:
| Crazyfish a răspuns:

O gonflabila ar fi prea mult.Ia-i un dildo.

| Alishia a răspuns (pentru Crazyfish):

Asta a sunat destul de rautacios

| Metempsihoza a răspuns:

Ii place sa citeasca? Ca i-ai putea lua o carte si sa scrii pe acea prima pagina alba declaratia happy Sau daca nu e asa interesat de literatura, ia-i una pe un domeniu care il atrage [sport, stiinta, chestii din astea]. Sau o poza cu voi cu declaratia pe spate... si poate gasesti o rama cu spatele transparent, intelegi tu ce vreau sa zic. Sper sa te ajute.

| Oana92 a răspuns:

Un obiect personalizat cu o poza cu voi doi(perna, cana, puzzle, glob) sau un album cu poze cu voi.Ideea cu scrisorica e geniala daca tipul e romantic si sensibil.Magazine cu produse personalizate gasesti pe google, sau poate chiar in orasul tau, unele sunt mai scumpe putin, dar nu exagerat, si tot ce trebuie sa faci e sa trimiti sau sa duci poza si sa invelesti frumos cadoulhappy
P.S. La multi ani!

| Anonima264 a răspuns:

Salut!
Iai ceva ce stii ca isi doreste!
Succes!

| KokoFredyRadulescu a răspuns:

O mica atentie probabil...un ceas este o idee buna daca ii plac, o sticla de vin, daca este mai sofisticat, sau orice lucru care i-ar placea este de ajuns..asta pe langa scrisorica ta

| PISIPISI14 a răspuns:

Tu esti cel mai frumos cadou pentru el sper