| Binutsa a întrebat:

saptamana trecuta am avut relatii secsule si el a dat drumul in mine azi mi sa inceput ciclu dar este de culoare mai inchisa. pot sa fiu inarcinata? funda...

Răspuns Câştigător
| simiy a răspuns:

Hai cred ca Misogin vrea sa te sperielaughing) nu cred ca esti insarcinata si ca sa iti faci un test de sarcina trebuie sa mai treaca o saptamana sau 2, in primul rand ai sanse mai putine sa fii insarcinata inainte de ciclu si apoi tie ti-a si venit ciclul asa ca eu zic sa stai linistita si sa te protejezi alta data

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Secsul e daunator mai fata, mai bine faceai sex. Fa un test de sarcina sa vezi daca ai ramas insarcinata, eu cred ca ai dato-n bara si nu e gluma.

| Piticutsss a răspuns:

Fa'ti un test dupa ce ti se termina menstruatiahappy O sa fii mai linistita

| DanJazz a răspuns:

Auzi fata mea?happy Stii ca baiatul ala cam...de acum intr-o saptamana nu o sa te mai cautewinking. Asta se intampla daca te oferi pe tava baietilor.happy

| DanJazz a răspuns:

Auzi fata mea?happy Stii ca baiatul ala cam...de acum intr-o saptamana nu o sa te mai cautewinking. Asta se intampla daca te oferi pe tava baietilor.happy.Eu nu sunt fata sa iti spun acum daca mai esti, dar eu iti pot spune ce urmeaza.straight face

| DanJazz a răspuns:

Daca esti* scuze pentru greseala.