Nu mi se pare prea des, insa cred ca ar trebui sa aveti si alte activitati impreuna, in afara de sex. Relatiile bazate exclusiv pe pasiune, nu rezista.
De ce sa pari obsedata? Doar esti iubita lui. Daca vrea sa te aiba la pat mereu, atunci trebuie sa-i faci placerea. In plus, cred ca si tie iti place. Si nu, nu e mult... Unii o fac si de mai multe ori PE ZI.
Parerea mea este ca o femeie poate sa lesine oricand un barbat oricat de viril ar fi el, asa ca faa sex cu el pina il schilodesti si se lecuieste in 3-4 zile de pasa
Poi vorba aceea, cum il inveti asa il ai De ce sa pari o disperata, doar esti iubita lui, de ce l-ar deranja daca ii faci vizite neasteptate? Si sa raspund si la intrebare, da oarecum e des, depinde si de varsta ta! Adica, mai luati o pauza Ca multa dragostee strica
Eu ti-as putea da un sfat, dar e riscant si in acelasi timp unul care te-ar putea sa-ti pui la punct viata. Sfatul este urmatorul: Opune rezistenta atunci cand el vrea sa faceti dragoste, catva timp, cateva saptamani, ca sa vezi intr-adevar daca te iubeste cu adevarat sau relatia se bazeaza pe sex nu pe iubire. Nu ai spus cati ani ai, daca ai sub 18 ani, este total gresit ceea ce faci. Oricum raspunsul in esenta este simplu: Ce-i prea mult, strica! Succes!
Nu este prea des. Sunteti destul de mari, aveti o relatie care dureaza de ceva timp. Faceti sex de cate ori aveti chef, nu conteaza ca faceti de 3 ori pe saptamana sau de 3 ori pe zi. Este de ajuns sa vreti amandoi.
Problema este ca nu te-a mai chemat la el cand i-ai zis ca e prea des. In mod normal ar fi trebuit sa te inteleaga, nu sa nu te mai cheme la el.
Cum a zis CristyBv, tine-l pe uscat cateva saptamani sa vezi ce face. Doar sunteti iubiti, nu esti jucaria lui sexuala.
Nu vad ce e rau in faptul ca te place si te doreste. ai vrea sa fie ca fostul meu prieten s-o faca o data pe saptamana? crede-ma ca devine frustrant. probabil tu nu simti la fel cum simte el. da-i mai putin si ai sa vezi cum o sa caute in alta parte. ar trebui sa apreciezi ca te vrea din nou si din nou...
El vrea in fiecare zi pentru ca te iubeste(cred) daca tu nu simti atractia aia care sa te bage in patul lui nu o face incearca sa vorbesti cu el sa ii explici ca tu nu poti asa de des ca nu mai simi placere si poate o sa te inteleaga. Desi nu cred ca te va intelege asa usor, cam toti barbati vor sa o faca foarte des chiar de 2-3 ori pe zi...Sincer eu nu consider ca ai exagerat nu trebuie de fiecare data cand te intalnesti cu el sa faceti dragoste...Dai cu,, PORTIA,, sa vezi ce frumos o sa fie dupa. mai rarut ca-i mai dragut!
George0197 întreabă: