| Vanilliaaa a întrebat:

Saptamana trecuta in gasca noastra a mai aparut un baiat. Din prima clipa m-am inteles bine cu el, doar ca dupa cateva zile, el s-a hotarat ca vrea sa fie cu mine. I-a spus unei prietene mai apropiate sa vorbeasca cu mine mai mult despre el, ca sa vada ce parere am despre el. I-am spus acelei fete sa-i spuna ca eu plac pe altcineva, ca sa nu-si mai faca iluzii. A doua zi, cand am intrebat-o daca i-a transmis ceea ce-i spusesem, ea mi-a zis ca da. Acum, acelasi baiat m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el. Eu am incercat sa-i explic ca plac pe altcineva si ca nu vreau sa fiu cu cineva doar de dragul de a fi. El insa sustinea ca "lumea" i-a spus ca si eu il plac, doar ca sunt rusinoasa [ceea ce nu este adevarat]. Cand am intrebat cine este acea "lume", baiatul mi-a spus numele prietenei mele.Eu nu stiu exact ce au vorbit ei doi [doar ce mi-a zis acea fata ]si nu stiu cum sa-i explic ca nu este adevarat.Nu m-a crezut, sustine in continuare ca eu il plac, dar nu se stie din ce motiv nu vreau sa fiu cu el.Peste cateva minute l-am intrebat daca ar vrea sa fim in continuare prieteni sau prefera sa nu-i mai ies vreodata in cale, dar a schimbat imediat subiectul.Acum nu mai stiu ce sa mai fac.Nu voiam sa ma cert cu el.De fapt, mi-as fi dorit ca el sa nu se fi indragostit de mine straight face. Dar faptul e consumat... Ce ar trebui sa fac? Sa-l evit?

3 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Da evital pana l urma o sa se sature.

| deeeeeeaaa a răspuns:

Mai bine evital happy sau fa`l sa intelega ca puteti fi doar prieteni.nu vrea sa inteleaga lasa`l ca ii va trecebatting eyelashes

| aleSsialeXxia a răspuns:

Pfff este foarte greu dar incearca sa ii mai spui ca placi pe altcineva si ca nu glumesti sau esti timida...ia-ti inima in dinti si spune-i totul pe fata, unii baieti spun faza cu timiditatea ca sa te faca sa te gandesti mai bine, dar daca ai spus ca nu il placi spune-i si daca nu inceteaza incearca sa nu mai vorbesti cu el un timp... sper sa iti fie de ajutor>big grin