| carmen_5128 a întrebat:

Săptămâna viitoare fac 4 ani de relație. Am nevoie de idei pentru a sărbători, idei de cadouri. Orice. P. S. Locuim împreună și nu ne permite programul sa plecam undeva la munte etc.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La aniversari de acets gen, nu faci cadouri, doar sarbatoriti impreuna!
O simpla iesire la un restaurant modest dar curat si intim, poate avea celasi efect ca si unul de lux.
O cina romantica doar, unde puteti bea ceva acolo si cand veniti acasa, desfaceti o sticla de sampanie si continuati serbarea.

| Emilian65 a răspuns:

In acest caz sarbatoriti evenimentul pregatind o cina romantica la care sa participati doar voi doi.

| Jay1 a răspuns:

Să iei o cină gustoasă alături de persoana iubită este o experiență incredibilă iar momentul devine și mai special dacă restaurantul este unul romantic, iar cadoul-Este foarte important -e totuşi 4 ani? - Un inel pe deget"Merită"

| Adry05 a răspuns:

Ajungi tu acasa inaintea lui si decorezi casa frumos cu lumanari etc si ii pregatesti ceva de mnacare, c-o sticla de vin bun si daca vrei poiti sa-i iei si ceva cadou material pe langa. Eu zic ca dupa o zi plina la munca sau ce face el e contextu perfect in care sa ajungi acasa

| sofisis a răspuns:

O noapte la un hotel de lux happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

O noapte de weekend la munte nu cred ca e nerealizabil. Puteti sarbatori si al cateva zile dupa sau inainte