| biancabiencutastwieu a întrebat:

Buna sărbători fericite și un an cât mai bun
Am și eu o întrebare am 18 ani și imi place de un băiat nu stiu ce sa fac să vă povestesc pe scurt

Acum o lună două am fost în exvursie si cand ne intorceam am jucat adevăr și provocare în autocar și mi-a venit provocarea (să îl sărut și să fac poză)
După ce l-am sarutat mi-am dat seama că îl plac a doua zi el se purta mai frumos cu mine, imi lua apărarea, vorbea mai frumos cu mine ( încă face asta)

Acum ce să fac să îi zic ca Io plac?
Dau fundă la cel mai bun răspuns
Craciun fericit

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu trebuie sa-i expui starea ta sufleteasca fata de el verbal. Comporta-te de asa maniera ori de cate ori este in preajma ta, incat sa-si dea seama si sa inteleaga din mimica si gesturile tale ca ti-ai dori sa fii intr-o relatie cu el. Doar in cazul in care nu reactioneaza in modul dorit vei fi nevoita sa-i spui in mod direct. Nu este nici deplasata si nici condamnabil gestul ca feta sa preia initiativa, incat ea sa fi cum se zice...vioara intai. Curaj si Succes!

6 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Răspunsul tău aici...Da, spune-i ca il paci.

| HazelEyes77 a răspuns:

Pai daca esti in relatii bune cu el ba chiar vorbiti ai o sansa in plus sa i dai de inteles ca i placi. Nu stiu gaseste ocazii sa fiti singuri ca sa puteti discuta mai multe si poate il inviti la un suc undeva. Poate nici lui nu i esti indiferenta n ai de unde sa stii pana nu incerci.

| SorinelCopilu a răspuns:

Spune-i unei prietene dea tale sa te ajute cu chestia asta si gata

| blanabombă a răspuns:

Joj istenem! cupleazate cu el! nu mai sta!

| corbulalbrosu a răspuns (pentru blanabombă):

Konyu mondani, sokal nehezeb meg csinalni.

| DorofteiLuptatorul a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Bozmeg