| Stileblue a întrebat:

Buna!
Scrieti-mi un mesaj concret...ce sa ii scriu prietenei mele ca vreau sa termin prietenia mea cu ea..sa nu ma mai caute bla-bla
Concret.

9 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Tu vrei sa te desparti printr-un mesaj?
Nu ai curajul s-o privesti in ochi,barbateste,nu merita o vorba,chiar si negativa,asa tare te-a suparat?
Sa nu te miri peste ani sau peste catva timp,cand ti se va face acelasi lucru,doare afurisit de rau,crede-ma!
Cere-i sa va vedeti,mai bine,fara sa-i spui motivul si,odata ce o ai in fata ta,spune-i ca asta a fost tot, de acum drumurile voastre se despart, n-o vei mai cauta, sa nu te mai caute ca n-o sa-i raspunzi si pleaca, pur si simplu.Doare cumplit si asta,dar nu poti fi acuzat de lasitate,poate esti mai corect in felul asta si fata de tine si fata de ea.
Oricate complicatii ar putea aparea.
Daca ai o atitudine hotarata si o pozitie clara,va intelege.
Daca ti se pare idiot ce am scris pana acum,ia telefonul ala si scrie-i:
"Ne despartim,e ultimul mesaj pe care ti-l trimit, nu ma mai cauta niciodata, n-o sa-ti raspund, motivele le stii".
Dar, e oribil.

| fgsxbfhg a răspuns:

Presupun ca esti baiat si vrei sa inchei o relatie pe care o ai cu o fata ..hmm. nu crezi ca esti putin cam dur? cei ca tine merita calcati in picioare! fata aceea poate chiar tine la tine si poate o data tea iubit cu adevarat, ai putea sa faci intr-asa fel in cat sa nu ii ranesti sentimentele. ai putea sa o suni in primul rand nu sa ii dai un simplu mesaj si sa ii spui " bai scuze imi pare rau dar ..nimik nu mai e cum era eu tin foarte mult la tine dar ar fi mai bine ca lucrurile sa ramana asa cum sunt sa nu ne ma vedem o perioada pana trec toate sentimentele. amandoi ne-am facut foarte mult rau si meritam sa fim fericiti dar eu pe poteca mea tu pe a ta..." dar si asa o vei rani. dar este putin mai delicat decat "ceva concret". sper ca te-am ajutat happy funda?winking

| crazy14 a răspuns:

Mio amore,imi pare rau dar nu mai vreau sa fim impreuna, m-am indragostit de o alta fata(chiar daca nu). Ramanem prieteni, daca vrei si tu! Sper sa nu fii suparata pe mine, dar asa a fost sa fie, cu siguranta vei gasi un baiat care sa te merite!laughing

| fgsxbfhg a răspuns (pentru crazy14):

Deci cand iubitul tau iti spune sa va despartiti dar puteti ramane prieteni e ca si cum tiar muri cainele iar mama ta iti spune ca poti sa il mai pastrezi daca vei... intelegi tu?

| crazy14 a răspuns (pentru fgsxbfhg):

Am inteles.O data ce a murit scapi de el..nu are rost sa-l mai tii, cauti altul care sa-ti aline durerea!

| fgsxbfhg a răspuns (pentru crazy14):

bravo! fata desteapta :*

| crazy14 a răspuns (pentru fgsxbfhg):

Vezi ca stii!laughingApropo mersi de compliment! Si ce ai facut pana la urrma.i-ai dat papucii sau inca te mai chinui cu ea?laughing

| coolbobo a răspuns:

Adio!

| Gyorgylavy a răspuns:

Ii spui asa. Uite am avut o relatie foarte frumoasa impreuna dar nu mai pot sa fiu cu tine, momentan nu stiu ce vreau, am nevoie de timp, am nevoie sa fiu singur, sper sa ma intelegi.Asta poti sa ii spui sti ca totusi sa nu o ranesti atat de tare, iar daca te va intreba motivul acela doar tu il sti de vrei sa te desparti de ea.