Eu cred ca ar trebui a te pui pe slabit, rau de tot.
Eu am 1.68 si 54kg si sunt grasa, am burta.Compara putin.
Imi pare rau ca am zis asa, dar asta cred.
Nu-ti face probleme esti in crestere. Cu siguranta ca la 13 ani o sa mai cresti si in inaltime. Nu-ti mai face atat de multe griji pentru ca este mult spus ca esti "grasa". La varsta ta trebuie sa faci mai multa miscare genu aerobic sau gasesti o multime de exercitii pentru slabit pe Google. Chiar daca nu esti grasa nu trebuie sa mai iei in greutate(crede-ma stiu ce spun pentru ca eu am avut mult de furca cu kg in plus acumulate in timpul copilariei), incearca sa nu mai mananci atat de multe dulciuri si inlocuieste-le cu fructe care iti plac tie deoarece este in plin sezonul fructelor, nu mai manca prajeli si sucuri(poti incerca sucuri naturale si de ce nu dietetice) si incearca sa mananci mancare sanatoasa, gasesti tot felul de sortimente de mancare sanatoasa si delicioasa pe internet si nu uita sa bei multa apa. Nu trebuie sa tii o dieta anume doar schimba-ti stilul de viata si vei vedea ca te vei simti mult mai bine: nu numai ca vei avea un corp de invidiat, dar pielea fa fi mai catifelata si mai ferma(vor disparea imperfectiunile: acneea), parul va fi mai stralucitor si mai puternic. Pe langa astea sunt foarte multe beneficii atunci cand alegi un stil de viata sanatos, dar te las pe tine sa le descoperi. Sper ca ti-am putut fi de ajutor!
miar place de tine dar sincer eu am 1.72 si 61 kg si sunt ca si cineva normal in plus majoritatea copiilor de 12-13-14 ani au burta
mai slabeste 3/4 kg si o sa fi perfecta
Anonimă1666 întreabă: