Iertarea nu aduce intotdeauna si refacerea relatiei. A trecut peste, dar citi oameni pot trece cu totul (sa uite definitiv) peste ce i-ai facut? Sa rizi de sentimentele cuiva cand de fapt tu i-ai gresit la modul cel mai serios, provoaca niste rani inimaginabile. El si-a deschis inima fata de tine, si tu ai infipt un pumnal in ea, de fapt, nu unul, mai multe. In primul rind, trebuie sa te gindesti la ce i-ai facut. Ca el a trecut peste, asta arata ca te-a iubit mult in acea perioada.
Apoi, faptul ca cateva luni ati fost despartiti, i-a dat prilejul sa gindeasca la rece lucrurile. Daca erai linga el, sentimentele erau alimentate continuu, si in timp poate ar fi trecut cu totul peste. Poate. Dar, pentru ca nu ai fost linga el, ratiunea si-a facut loc, si probabil a inteles ce faza urita i-ai facut-o cand l-ai inselat, si apoi ai mai si ris de el.
Ce e mai aiurea e ca observ o oarecare superficialitate din partea ta. Sa nu stii luna cand te-ai intors la iubitul tau... Altii stiu si ziua si ora. Unii numara si zilele cit sunt despartiti. E ceva ce nu se uita. Da-mi voie sa cred ca baiatul a inteles in timpul cit ati fost despartiti ca merita ceva mai bun. Si probabil ca asa si este daca tratezi relatia cu superficialitate. Altfel, de o tratai serios, nu il inselai, si nu rideai mai apoi de el. Si stiai clar momentul cand te-ai intors la el.
M-as bucura sa inveti ceva din relatia asta. Ca sufletele oamenilor sunt sensibile, ca nu poti sa faci cu ele orice vrei. Cind un om iti incredinteaza inima lui, e ca si cand ti-ar pune in miini un bibelou de portelan. Tu poti sa te joci cu el, pana se sparge, sau poti sa ai grija de el, incit sa se tranforme in ceva si mai frumos. De tine depinde asta. Dar, daca te-ai jucat cu el, sa nu te miri cand el isi va trage cioburile sparte inapoi.
Iarta-ma ca am fost atit de direct. Cred ca situatia o impune.
A vrut sa-ti arate cat de bine este sa fii parasit si nebagat in seama se cineva care vrea sa te iubeasca.
Când iubești ești luat de prost, mna asta este.
Tare vă place să râdeți de suferința unui băiat, el vă oferă toată dragostea și voi vă bateți joc de dânsul, sunteți de toată jena.
Caz real: fostul meu coleg a iubit mult pe o fată și respectiva l-a înșelat, și-a bătut joc de dânsul. După 2 luni fătuca aceea îl căuta pe colegu'. Bravo lui că a ignorat-o, lucrurile astea nu merită să fie uitate.
De fapt chiar și eu trec printr-o perioadă dificilă. Singura "prietenă" care o credeam de bază, de 2 săptămâni mă ignoră total, fără sens. Cică nu are încredere în mine, se simte dubios. Fără niciun motiv anume.
Îi voi respecta decizia dar sper să țină minte că am ținut mult la ea și că mi-a rănit sentimentele, prima noapte nici n-am putut să dorm.