Cel mai bine este sa nu il mai cauti si sa il blochezi, tu esti casatorită? dar el?
Voi fiind amanți, dar având acasă și soți, nu puteți cere explicații unu altuia că nu sunteți în relație. Doar faceți sex și atât. Când nu mai faceți, vă spuneți frumos adio și aia e. Că doar sunteți 2 oameni maturi. Altfel vă complicați viața și familiile. Și nu cred ca merită.
Vă comportați de parca aveți așteptări la ceva serios.
Faci cum dorești, dacă nu ești fericita în relația ta, de ce mai ești acolo? ( clar partenerul nu te satisface suficient din moment ce ai decurs aici, la fel și pentru celalalt tip).
Divorțați și gata, de ce sa trăiască oamenii aia în minciuna?
Și nu am cum sa nu includ " căsniciile voastre" pentru ca fix astea va împiedică la ceva serios( pentru ca te comporți strict ca o fata care este la început de " relatie", ii scriu asa sec sa vad ce face, nu mi-a răspuns, mai vrea oare? Etc.
Tu ești singura care știi dacă ți-a plăcut și dacă mai vrei să continui întâlnirile cu el.
Ce n-ai înțeles tu, e că voi aveți doar o relație sexuală (ambii fiind căsătoriți).
Așa că, NU încerca să o interpretezi/analizezi ca pe un alt gen de relație, pentru că nu e.
Așa că ar fi bine să lași comportamentul și reacțiile de damă, pentru că aici sunteți de la egal la egal.
Ai chef de sex, pui mâna pe telefon și îl suni, nu aștrepți să sune el. Te sună el și n-ai chef, îi spui simplu "astăzi nu".
Nu ai dreptul să-i ceri explicații.
Nu are absolut nici o importanță cum pari în fața lui (slabă sau că îți pasă sau etc.). Pentru că în mod sigur pentru el n-are.
Nu are absolut nici un sens să ai așteptări de la el. Vrei ceva, telefon și ceri.
PROBLEMA ta e că tu nu ai priceput că sunteți DOAR amanți.
Atât.
(sau încă nu știi ce înseamnă asta)
Lasa-l. Daca vorbești în continuare cu el lucrurile vor ajunge în același stadiu. Ai spus că regreți aventura. Daca chiar ai fost sinceră când ai spus asta lasa-l in pace.
Spui ca esti ditamai femeia maritata dar esti incapabila sa intelegi toate sfaturile pe care ti le-ai dat pana acum, ceea ce ma duce cu gandul ca ori ai 5-6 ansiori si nu pricepi despre ce vorbesti aici, ori ne scrii de plictiseala, in bataie de joc.
ia de citeste raspusnurile noatre anterioare:
https://www.tpu.ro/......nceput-sa/
Buna.Imi pare rau, dar eu nu sustin genul asta de relatii. Daca aveti putin respect fata de familie, v-ati opri amandoi.