Cred ca intre 2 si 3-oricum prietenul care te stie din copilarie e cel mai Bun pentru o Relatie cu tine -faptul ca a stat cu fata aia a facu-to deoarece nu i-ai acordat atentia cuvenita la momentu cuvenit.Te stie cel mai bine si o sa ai o relatie oki cu el :*.
Poi nu prea mai vb cu mine! Ma cam ignora! Am pierdut multe legaturi. De atunci nu mia mai vorbit, decat foarte rar. Mi-a dat igg. Nu stiu ce sa fac. Parca am devenit invizibila pentru el.Ma simt super rau. Al treile, i-am spus acum azi ce simt, si am fost respinsa pentru a doua oarar de el. Deci nu stiu ce sa fac, iar pe primul, pai cu el comunic zilnic. Uite chiar acum un mesaj. Sa vil scriu: Cf iubire? Daca nu imi raspunzi ma supar. E bine, noapte buna te iubesc!
Buburuza tu decizi cu care ramai dar asta primul imi pare genu care ti-o trage si te lasa :-p! Tu decizi ce faci dar eu raman la ceea ce ti-am zis -si asa pentru tine ar trebui sa stii ca cele mai bune relatii se leaga de doi cei mai buni fosti prieteni -chiar e recomnadat-el te cunoaste, stie ce toane ai si tu la fel -si cred ca un prieten nu s-ar juca cu tine -da-mi id tau pe privat sa iti spun ceva care te va face sa realizezi cum sta treaba!
Bai asta, tu de ce te aflii pe sit-ul asta, sa jignesti? Se vede faptul ca esti un pedofil sadea atata timp cat nu respecti copii, are 11 ani ba nesanatosule, cum poti scrie unui copil asa ceva? "Buburuza tu decizi cu care ramai dar asta primul imi pare genu care ti-o trage si te las"
Nu este vina ei ca a postat aici
In primul rand ai grija ce vorbesti deoarece nu cred ca e vina mea ca ea vrea sa stie! As putea sa imi bag si sa imi scot in gura ta fara numar dar nu vreau sa fac asta deoarece am muncit sa ajung aici si asculta-ma bine ca sunt la nivelu in care pot sa imi permit aproape orice! Uita-te bine la ce rubrica suntem. Amice chiar daca tu arunci cu noroi in mine eu macar am fost realist.In ziua de azi asa se intampla cu fetele, sunt ****te si lasate.Asta e foarte trist si daca ar stii cum sta treaba poate s-ar ferii! Nu stiu de unde ai aflat tu ca are 11 ani cand eu am vb pe privat cu ea si mi-a spus ca are 13 ani jumate.Asa ca las-o balta, iar daca o mintii sa fie vina ei. Chair imi pare rau daca are 11 ani si intra la astfel de rubrici, dar nu e vina mea ca ea se da alta persoana!
Ce-ai facut tu ma, ai muncit sa ajungi unde? daca te uitia putin pe postarile ei ai fi vazut cati ani are, dar chiar si asa la 13 ani jumatate cum iti permiti sa discuti cu un copil despre sex? realist pe dracu, ti-am urmarit toate postarile si doresti doar sa le atragi pe mess si cine stie ce le mai bagi in cap acolo, crezi ca daca te ascunzi pe TPU nu poti fi gasit de politie? te inseli bolnavule care esti
Hello! Buna scumpo! Deci o relatie la 11 ani? Si eu am tot atat, iar mie imi place de un coleg. El m-a refuzat pentru motivul ca sunt putin grasuta. Eu logic ca m-am intristat. Dar refuzul m-a ajutat sa zlabesc 3 kg in 3 saptamani, asta acum 3 saptamani, trebuie sa ma cantaresc, oricum multa lume mi-a spus ca se vede ca am dat jos, si sa continui, pentru ca sunt si o sa devin si mai frumoasa. Am devenit si mai feminina. Desi inca mai am sentimente pentru el, l-am dat dracu, dar m-am schimbat putin, ca sa ii dovedesc ca s-a inselat. Orcum, nu m-am gandit la o relatie nu inca, peste 3-4 ani poate, dar acum in nici un caz. Adica totusi suntem copile. Stiu cum e sa iubesti, sa suferi. Daca suferi nu obtii nimic. Degeaba plang ca pe el in cot il doare, asa ca nu mai pune atata suflet intr-o relatie. Suntem copile vrem relati ca sa fim si noi ca restul. Dar om fi noi in pas cu relatiile, dar nu ne ajuta la nimic. Mai bine invatam sa ajungem ceva in viata iar de la 15-16 ani in colo sa te intereseeze, iubiti, baieti, sex, etc.
Nu te supara pe mine, dar nu vreay sa te mint si sa iti spun : Mars ma la fusta mati ca esti un copil prea rasfatat, care isi ia lumea in cap.
Nu zic nici asta, pentru ca nu am dreptul sa te judec. Si eu sunt la fel de inragostita, dar incerc sa par tare si rea, dar nu-s asa.
Nu te judec eu pentru ca sunt destui care o sa o faca, pentru cum arati, pentru cum te porti, pentru numarul de baieti, etc.
Eu te inteleg, asa ca nu te mai gandi asa mult la el. Daca se termina, asta ea. Vei fi trista cand se va intampla, dar trebuie sa te ridici si sa lupti.
Daca te-a deranjat comentariul meu cu ceva spune-mi, doar ca mi-am exprimat parerea. postat la 9 Octombrie 2013 14:18
Du-te ba nene si lasa-ma, tu esti bolnav daca nu realizezi la ce rubrica postezi -asa ca eu nu stau sa vad cati ani au si cine intra pentru ca nu sunt ca tine.
Sa vede ca nu ai mai mult de 15-16 ani
Nu contează zodiile lor, contează ce simţi tu pentru ei.
Pe primul îl ştergi direct la fel şi pe al 3-lea.
Te las pe tine să ghiceşti cine a rămas.
Fii deşteaptă.
Draga mea prietena, eu sunt un pic mai mult decat paranormal si mi-am dat seama imediat ca o sa dau sfaturi unei tinere de maxim12 ani( nu imi dau seama bine daca ai implinit 11 ani) punerea ta in pagina te da de gol ca esti o persoana juvenila. Vrei mai multe?
Remusopen întreabă: