| Kathrina a întrebat:

Buna scumpilor, am o intrebare la voi, ce ar trebui sa fac cind un baiat imi raneste inima

14 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Dai la ouă...și așa nu prea pari tu rănită.

| beautifullie a răspuns:

Sa-l ignori

| neutrino a răspuns:

Scuze pentru raspuns: ai vazut cum face o pisica atunci cand se supara pe un pisoi sau pe un caine? Asa merita si el.
Din fericire aceste rani le vindeca timpul si tu trebuie sa mergi cu capul sus mai departe.

| floriasdfg a răspuns:

Să treci peste.

| Moderato16 a răspuns:

Hei nu trebuie sa fi supărata... dacă te-ar fi iubit nu te-ar fi părăsit. Fa lucruri care iți plac și stai cu prietenii o sa mai uiti de el. Ai sa vezi ca nu te merita! gândește-te ca tu ești cea ma buna și cea mai tare meriți ceva mai bun love struck

| SefaTa97 a răspuns:

Sa-l uiti.
Sa il inlocuiesti cu altul. E clar ca acest baiat care te-a ranit, nu te merita!
Capul sus! happy

| Shammal a răspuns:

Este un aspect delicat al nostru, fiinte umane insa daca esti un pic atenta un baiat (sau orice alt om) nu poate sa-ti raneasca inima daca tu nu-l lasi, daca tu nu participi, creezi cu acel baiat aceasta experienta.
Tu nu poti sa ma ranesti pe mine orice ai face daca eu nu percem cea ce faci tu ca ceva care ma raneste

| mimiwewem a răspuns:

Bună.
1. Încearcă să nu te mai gândești la el.
2. Ocupă-ți timpul.
3. Capul sus!

| Liliana1981 a răspuns:

Ce sa faci? Inveti din experienta asta astfel incat a doua oara sa nu mai suferi.

| NuMaSuporti a răspuns:

Cand un baiat iti raneste inima, tu ranestei trupul. Ori tu ori pui pe altcineva sa o faca.

| SuneteDeChitara a răspuns:

Împuşcă-l.

| Demonull a răspuns:

Un transplant.dar in Romania nu prea ai sanse trist.

| DeeaBear a răspuns:

O pansezi tongue si speri ca o sa treaca curand

| madalinamadu a răspuns:

Sa ii rupi o mana si sa il bati cu ea in cap. Unele persoane iti respira aerul degeaba... big grin

Întrebări similare