Dacă o ai ca parcarea de la Kaufland, nu te-ar satisface nimeni. E clar ca ai avut si alte penisuri, altfel nu ai fi putut face comparatie.
Nu te va ierta. Orgoliul barbatilor, referitor la asa ceva este mare.
Nu cred ca te iarta niciodata, pentru rusinea care a indurat-o.
Dar la ce-ti mai trebuie prietenia lui, daca ti-ai batut joc de el?
E vorba de o preferinta sexuala, pe care unii o au, altii n-o au. Si tehnic BDSM nu se refera musai la simtit durere.
Umilinta=rusine, nu durere.
Ce nu-ntelegi: e doar un joc sa fie umilit, nu e durere reala.
Bv tie esti printre foarte putini oameni care spune partenerului adevarul, de ce sa minti omu, pentru ce?
Vad toti au comentat numai aiurea.Cum este sa stai cu cineva, sa nu-i spui ce nu-ti convine, apoi in timp, el, sau ea, sa aiba sentimente, dupa tu iti gasesti altul si l-ai lasat, ala o sa sufere si mai rau.
Asa cel putin iai spus ce simti tu, nu vad cei asa de grav sa spui adevarul celui cu care incerci sa faci ceva.
Ca ai ras, aia da nu-i de bine, dar probabil situatia devenise comica, asa ca nu te-ai putut abtine.
Daca eu as fi fost in locul acelui tip, cand miai fi spus prima data ca am scula mica, as fi spus la revedere, mergi cauta unu pe masura ta, eu as fi cautat una pe masura mea, nu as mai fi ajuns sa razi alta data.
Nu ai spus ce scula mica are, adica cit? Intreb ca ai putea sa fii si tu de vina nu neaparat sa aiba el scula mica.Ai putea sa fii si tu prea mare, la asta nu te-ai gandit?
Hai sa iti zic cum sa verifici cum esti tu, daca esti in regula.Iti bagi singura 2 degete in vagin si stringi. Daca simti ca vaginul iti stringe degetele, asta inseamna ca esti in regula si ala are scula mica cum zici.
Daca nu simti mare lucru nici tu, cum am zis mai sus, inseamna ca tu ai fi problema.
Mai sunt femei care se "uda" zici ca faci dus, caz in care la fel, o lubrefiera puternica te face sa nu simti asa de bine ce trebuie sa simti.
Cam despre asa ceva este vorba.Stiu ca celor carora le spui adevarul nu le place sa auda, dar macar stii ca nu l-ai mintit.Chiar daca o sa te faca nesimtita, sau n-o sa mai vorbeasca cu tine, tu nu ai de ce sa iti faci probleme, esti impacata cu tien ca nu l-ai mintit.
Si inca ceva, nu trebuie sa ramai in acea relatie daca nu te potrivesti la pat, chiar de ai sentimente, mai devreme sau mai tirziu, tot vei cauta altul sa te satisfaca, no sa stai sa te satisfaci singura toata viata, la un moment dat te vei satura, asa ca e mai bun sa nu te implici daca nu-i masura ta.
Avea emotii ce voiai sa faca? sa te traga, sa te stranglueze, ca pe cal? dmn daca nici cand sunt buni cu voi nu va mai place.
Daca te iarta sau nu e fix treaba lui.
Tu ar trebui sa-ti pui alta intrebare: De ce ai facut asa ceva?
Nu si-a ales marimea si nu poate controla cat e de mare. E in afara vointei si puterii lui de control.
Nu poti sa razi de cineva pentru ceva ce nu poate controla.
A vorbit rautatea din tine.
De ce faci tu asa ceva? Te poti ierta pentru chestia asta?
Clar nu ) eventual stai fara să faci nimic un an de zile sa te simți că la prima incercare?
Când jignești pe cineva nu obții nici măcar pentru o secunda vreo poziție de superioritate, oricât ai vrea sa crezi asta. Și dacă te-ar ierta cel în cauza "cicatricea" va ramane acolo și asta nu este despre dimensiunea lui ci despre faptul ca știe despre tine cât de usor poți jigni, cât de puțin respect ai fata de el și cât de puțin se poate baza pe tine acolo unde el are nevoie în viata, nu neapărat în pat, asa cum sta bine unui cuplu. Eu ma întreb dacă ai avea mai mult respect pentru un tip cu o dimensiune excepțională, atunci tu ce respecți? Bărbatul sau organul? Tu ai vrea sa fii apreciata ca femeie sau venerata ori jignita pentru dimensiunea sânilor sau a fundului? Înainte de te fi erijat în judecător poate ar trebui te judeci întâi pe tine. Cam asta a vrut sa spună Isus când a zis " cine se simte nevinovat sa pună mana pe piatra și sa arunce ".
Depinde, este foarte probabil sa accepte in continuare sa faceti aceasta "activitate" atat timp cat nu povestesti si altor prieteni comuni despre el
(de mult nu am mai ras asa copios, "dragule, vezi ca ai frana de mana trasa")
David907823 întreabă: