anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Scuzati categoria dar este cea mai cautata daca pot zice asa, va rog sa cititi chiar daca este mai lung, nu vreau sa fiu luata la batjocura sau ceva de genu.
Deci eu sunt o fata si sunt in clasa:-7, mie imi place de un baiat care este in a -5, dar este de inaltimea mea, pana la urma inimii nu ii comanzi de cine sa se indragosteasca. Imi place de ea, dar nu stiu cum sa-i zic. Pe holuri cand ne vedem ne privim, mai vb cateodata dar imi atrage atentia de multe ori. Eu NU SUNT genul de pitipoanca, din contra in vat bine, nu fumez si nu am alte ganduri. Voi ce ziceti, sa-i zic sau sa nu ca imi place de el?! Era sa uit, odata ma pipait pe fund cand m-am dus la baie pentru ca el are clasa langa baie, nu e genul de baiat care are un statut prost in scoala. Va rog ziceti-mi ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nici nu poti sa iti inchipui acum cat de simplu decurge dupa cateva cuvinte, subiectele apar pe moment nu trebuie sa iti faci scenarii care se pot adeveri sau esua inainte de a le aplica, Iti doresc sa ai un pic mai mult curaj si succesul va fi garantat.

5 răspunsuri:

Poti sa incerci o relatie de prietenie si in functie de evolutia ulterioara sa transformati prietenia intro frumoasa poveste de dragoste.

| 2749764830 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Pai imi este rusine sa vorbesc cu el, adica ma duc la el si ce ii zic? Imi este frica sa nu scot tampenii din gura.

Ti-am trimis mesaj, sper sa-l citesti.

| LLLLLccccCCCcccCCC a răspuns:

Eu tot sunt clasa 7-a si nu cred ca ar trebui sa-ti fie rusine sa vorbesti cu cineva mai mic de cit tine, poate esti tu josuta nu el este inaltbig grinbig grin

| 2749764830 a răspuns:

Ce-i drept, sunt mai micuta asa de statura.dar nici cea mai pitica, dar si el este inalt pentru clasa