Pai in primul rand, cine a pus punct relatiei? Tu sau el?
Daca tu l`ai lasat, atunci inseamna ca el nu mai vrea sa para interesat de tine ca sa-ti dea oarecum o lectie [ niciunui baiat nu`i place sa fie parasit de o fata --> este ranit in orgoliu ]
Daca ti-a dat el papucii inseamna ca poate i`a atras atentia o alta fata si nu voia sa umble cu ea in timp ce era si cu tine [ asa ca a fost nevoit sa aleaga si a ales`o pe ea ].
Daca esti sigura ca el inca tine la tine, lasa`l in pace un timp sa faca ce vrea. Pana la urma, daca el te iubeste cu adevarat se va intoarce la tine si va veti impaca... Dar in timpu` asta comportate absolut normal. Nu`i da atentie mai multa decat unui amic ca sa nu-l stresezi.
Si de obicei intr-o relatie fetele sufera mai mult decat baietii.Dar el va suferi putin dupa tine doar daca fata aceea [ daca exista ] il va parasi, iar el se va intoarce la tine si tu nu i`ai da atentie si l`ai respinge.
Dar nu`ti recomand sa faci asa. Daca o sa se intoarca mai da`i o sansa. Eu asa as face.
Oricum, sper sa va impacati...Pup. :*
V-ati despartit, gata, vezi-ti de viata ta si nu te mai chinui degeaba. Ori poate vrei sa traiesti doar in trecut?
Doamneee si eu am trecut prin asta! Si am reusit Nu-l mai cauta! Nu-i raspunde la telefon sau la vreun mesaj cu toate ca arzi de nerabdare sa faci asta! Fa-l sa creada ca el nu mai face parte din viata ta si ca esti foarte fericita asa
Mai bine nu faci asta...De ce sa te complici? V-ati despartit. Fiecare,, pe drumul sau ". Incearca sa fii indiferenta cu de el. Stii cum se spune,, Indiferenta doare cel mai mult".