Mai bine ramai acasa. or sa se linisteasca lucrurile in cateva zile, o sa vezi. Si eu am trecut prin situatii de genul asta... dar am indurat tot ce mi-au zis, chiar daca m-a deranjat foarte tare. Gandeste-te mai bine si o sa iti dai seama ca nu merita sa faci asta.Lasa-i in pace ca o sa le treaca...
SALUT BIA! de fapt nu ai gresit categoria.intre categoia asta si cea de "relatii&familie"nu e mare difeentza. dar intai discuta cu mama ta sau cu cinnneva apopiat, sa stie unde sa te caute, si sa n si faca griji. faza cu"pleaca de acasa"e doar o fita de moment, pentru ca era nevos.(asa sunt unii-tata zice cand fac ceva din greseala zice ca poate eu am fost o geseala ca m-au facut da eu nu ma supar pentru ca stiu ca e din cauza sresului si poblemelor din fiecae zi, il las 5 minute si se calmeaza ca si cum nbimic nu s-a fi intamplat.nu esi singua dn lume cae a patit-o.lasa-i o zi sa se calmeze si totul va reveni la nomal. daca trece mai mult de 3-4 zile si sunt inca suparati, si nu vor sa discutati sa lamuiritzi lucurile, poti sa o suni p bunica ta sa megi2-3 zile la ea.atunci ei o sa te caute,:Xsi ca sa n mai pleci de acasa, nu o sa mai zica asa ceva. ori asta ori te inchid in camera:p.)ps:Scces si sper sa va impacati:*