| adrianajollie a întrebat:

scuze ca pun atatea intrebari sunt curioasa, am o intalnire asta seara si nu prea stiu cum sa ma comport. Care din intrebarile de mai jos le pot pune prietenului meu?
- Ce simti pentru. mine?
- Cum ai vrea sa fiu/sa ma comport?
- Ce`ti place la mine?
- Va exista in viitor un " noi "?
Il sarut eu prima? sau astept sa ma sarute el? accept sau il refuz prima data? daca il refuz ce explicatie ii dau big grinbig grin? :-ss nu stiu sa ma comport " natural " in preajma lui laughing... Ajutoooor! mai dati`mi sfaturi :-sss

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nici un adin intrebari nu poate fi pusa, fiindca nu au nici un sens si nu duc la nimic bbun. Sunt intrebari de femeie fitoasa si nu prea inteligenta (ca sa nu zic altfel).
Il poti saruta tu prima, daca esti convinsa ca relatia a ajuns in momentul in care e locul unui sarut. Adica sunteti impreuna de ceva vreme (macar 1-2 luni), ati inceput sa va cunoastesti, va simtiti bine impreuna.
Daca te saruta el si tu iti doresti, evident nu il refuzi. Il refuzi numai daca ai un motiv puternic si atunci ii spui motivul.

5 răspunsuri:
| Allexis a răspuns:

Poate doar a treia intrebare merge. Prima, a doua si a patra in nici un caz. O sa pari cel putin nesigura pe tine - asta si esti, e clar. Astepti sa te sarute el. Accepti. Te comporti in preajma lui asa cum te comporti de obicei. Daca va fi cu tine, trebuie sa te placa exact asa cum esti tu, nu sa isi faca o parere falsa despre tine si apoi sa descopere ca esti cu totul altfel. Eventual, daca nu stiti despre ce sa vorbiti, zi-i ca vrei sa jucati un joc cu intrebari. Tu pui o intrebare, el raspunde, pune el o intrebare, tu raspunzi, si asa mai departe. Asa o sa va si cunoasteti mai bine. Si fii sincera la raspunsuri happy

| mamasita00 a răspuns:

Nu ii pui nicio intrebare din alea. E aiurea ca de la prima intalnire sa il stresezi cu chestii d-astea. Fii tu si daca te va placea bine, daca nu, nu. Nu avea emotii si fa ce simti. Succes.

| mean a răspuns:

Sfaturile noastre nu te vor ajuta cu nimic... totul va decurge de la sine... happy

| Brookee a răspuns:

Nuuuuuu.Daca pui asemenea intrebari din prima o sa'l faci sa fuga mancand pamantul.In prmul rand ii pui intrebari normale:"ce iti place sa faci?"Intrebari despre viata lui. Dupa aceea il intrebi "ce ii place la tine".Nu tu clar nu l saruti.O sa creada ca te lasi usor.Baietiilor nu le plac fetele care se lasa usor.Prefa`te ca esti total relaxata ca ai experienta.Nu il refuzi, dar nici nu il saruti tuh prima.Cand vorbeti ca el ncearka sa nu fii balbaita sau chesti.Prefate ca ai experienta :X

| nIkuShOr_4636 a răspuns:

Astepti sa te sarute el sal accepti si daca vrei sa ii pui o intrebare pune-i asta Ce 'ti place de mine?