Daca tot nu mi-ai zis pretu m-am gandit la un cadou ce sa nu coste prea mult si pe placul ei!
Iai o ''scula'' da de aia mare ca si asa face 18 ani. Oricum tio permiti ca nu-i scumpa.
Paii depinde cati bani ai.sau ce ii place ei
Iai putea lua ceva ce isi doreste ea foarte mult.
Ca asi putea sa iti fac o lista intreaga din ce iai putea lua
Fa cumva sa afli ce isi doreste ea
Parfum tuturor fetelor le plac parfumurile dar depinde de budget un parfum mai bun si persistent cred ca ajunge aprox p la 2 mill daca ai budget mai mic, bijuterii, argintul este ieftin bratara, cercei, lantisor cu pendentif etc
Iai o minge din aia mare cu bile in interior, din aia care stai pe ea... am facut un cadou din asta la majorat si a ramas surprinsa respectiva si e foarte comod iti garantez ca o sa-i palca. si daca crezi ca nu e suficient incearca sa afli cei place ei mai mult, ce siar dori, dar fara sa stie ea, sa o surprinzi
A scuze am uitat sa specific ceva, ca sa-ti dai seama despre ce vorbeam, mingea aia e un fel de fotoliu
Alatura o poza de cand era mica si una actuala( in photoscape sau alt program ) si fa-i un fel de tablou sau pune-o intr-o rama, eventual poti sa ii alipesti si un text/gand/citat.Isi va aminti mereu cum era altadata si cum e acum, majora.
Spune cu ce se ocupa, ce tip este,, ce are ce nu are. sunt multe intrebari, dupa care deja vei puta decide. insa as putea incerca sa dau citevai exemple.
1.Un set de machiat.
2.O surpriza ( exepmplu: din trandafiri sa scrii "cea mai scumpa surioara" sau ceva de genul acesta).
3.Un catelus.
Iai un parfum pe placul ei sau o rochie de majorat care si-o doreste mult. Apropo scrie-i o felicitare din toata inima si fi sigura ca se va bucura fiindca ii dai cadoul din inima