Sistem-soare, alexandrina hristov-noi doi, 3se-clipe, adverss-simple cuvinte, chriss ft alessandra- ultimul vers, praf in ochi-o mie de ganduri, akcent-lacrimi, alb negru - amintiri, andreea balan- sunt o straina, anne's - atat de greu, bambi - doare ca ne-am pierdut, bitza ft vanessa - take me slow, bitza ft keo - eu inca plang tu inca plangi, blank ft jones - fallen, bogdan dima - amintiri, crazy win - spunem adio, morandi - a fost odata, DaOne ft ewa - cat de mult raneste dragostea, da'Cruz - povestea unui suflet, dj aligator - close to you, florin chilian - chiar daca, genius-imi plange inima, level 3 - asculta-ti inima, natalia barbu - suflet gol, cristian castro - por amarte asi, solo - imi amintesc, teasta - forever, vescan - pasari calatoare, roxette - it must have been love, laura pausini - it's not goodbye, proconsul - cerul, cargo- ploaia, sper sa ai de unde sa alegi
Adda- minti murdare facute praf, haos organizat, noi doi
Andreea balan- o straina, de ce nu pleci,
Andra- ramai cu mine, colt de suflet, iubeste'ma astazi, iubeste'ma maine
Adela Popescu- Doar tu,iubire ca in filme,visele noastre,
Alb negru-amintiri
Arssura-Ultimele cuvinte, O privire, Diferiti,
Bloggers-ma doare o luna
Bitza-n'as fi vrut sa plec, razboi in 2, lasa-ma sa-ti arat,numele tau,take me slow
Bullet-a fost odata, abravia
Chris [JustUs] - anotimp uitat de timp, cer,soare, chitare, vant si petale, ai ramas, 2 copii, te tin aproape, ideal ireal, ultimu' vers, ca sa uit de noi., Zambet de toamna,
carbon-prea repede prea greu
deepcentral-in urma ta
dj project-zile si nopti
directia 5-iti multumesc
guess who-eu tu si restul
vita de vie-epilog, visare, pe sarma
praf in ochi-1000 de ganduri
florin chilian- zece
ely- hey, nu o sa mai fie ce a fost
nane-ganduri la miezul noptii, ai un om, o sansa, inimi incatusate,
sunet toxic-totul s’a terminat
maximilian-pe langa telefon,sophie, tu nu vezi, habar n’ai tu
Vescan - nu o sa ma vezi, dansez cu pozele vechi, ultima ploaie
Mecena-suflete pereche, nu vreau, catre ea
Smiley-Dream girl;
Evanescence - my imortal;
Fly project - goodbye;
-Evanescence - CAll me when you're sober;
>just us(chriss)- one life one love, ideal ireal, suflet cald aproape, te astept mereu, ce cliseu comun, magia ta
>andore- povestea mea si a ei(petale de crini), fluturi
>the corrs- don`t say you love me
>daughtry- september
>nelly- just a dream
>assasin- totul despre ea
>kelly clarkson- already gone
>eli- hey
>avril lavigne- why
>blondu`feat. fosyla- simt lipsa ta
>rappa boy- poveste de dragoste(part. 1)
>wath- povestea inimii
>miss mary- open
>loyal- iubesc sa te omor
>solo- iubire de golan, imi amintesc
>don baxter- sincer
>hi`cu- te-am iubit dar...
>rimezic- cu gandul la ea
>fosyla- prima dragoste
mie mi se par ok. si unele sunt pentru orice gen de ascultatori. sper sa iti placa
Deakum saturati lumea, va spun cinstit. nu scrieti in categoria asta( scrie acolo unde trebuie.) pentru ca categoriea de Sex si Dragoste e plina cu "ajutor vreau muzicaa" sau ceva de felul asta!
R3dHair întreabă: