| EncoreAbcd a întrebat:

Buna scuze din nou pentru ca postez aici dar la trebuie asta chiar nu stiu unde sa postez. Asa deci cum spuneam vreau sa imi fac un tatuaj! dar vreau sa nu fie permanent as vrea ceva detalii. doare nu doare? cat o sa tina? cum o sa il dau jos apoi dar fara sa fie nevoie de interventie medicala! si daca o sa ramana semn urat. Si cel mai important cum sa o conving pe mama?straight face inca traieste in aceea epoca si nu intelege daca ar fi dupa mine m-as face toata din cap pana in picioare numai tatuaje si piercinguri... deci help meee. Dau funda happy

Răspuns Câştigător
| pitica_2415 a răspuns:

Tatuajele cu henna'.se fac la saloane d tatuat, dureaza intre2-3 sapt.depinde d henna:*nu doare chiar deloclaughing)n o sa ramana nici un semn...o sa fii ca inaintelaughing):*:*sper ca te am ajutat.

2 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Nu cred ca mama ta are vreo problema ci tu.
cum sa te faci din cap pana in picioare numai tatuaje si percinguri? straight face laughing

| EncoreAbcd explică:

Mda nu cred ca esti aici ca sa ma critici =]] pe minewinking daca vreau sa imi umplu corpul de tatuaje ce?straight face poate prin asta vreau sa ma exprim ...coryx cred ca nu ai inteles intrebarea =]] deci te invit sa o mai citesti odatawinking