| denisa_2911 a întrebat:

Scuze pentru ca o sa vb asa, dar ca sa ma intelegeti, Daca nu i se sco.la la un baiat cand vrea sa faca s. x, ce inseamna? se va repeta? Si o intrebare pentru baieti si sincer vi s-a intamplat? e grav?happy
Multumesc pentru intelegerehappy:laughing

Răspuns Câştigător
| semy a răspuns:

La unii li se scoala in mijlocul strazii iar altii de abia se chinuie, depinde cat de atrasi sunt de fata respectiva

14 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Inseamna ca ori baiatul e impotent, ori era emotionat si i s-a taiat la intrare, cum se zicebig grin

Oricum, nu e ceva de ras, li se intampla tuturor si trebuie sa ii fi alaturi orice ar fi!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Exista 2 variante: ori e impotent
ori ca sa i se scoala trebuie sa vada ceva mai "sexy".

pa, pa.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Sa i se scoale*

| Zenithf a răspuns:

Eu am patit asta prima data. De fapt ce zic? Ca prima data a fost alta data, dupa aceea, ca atunci n-am putut face nimic. laughing
Acuma rad si eu de frica mea de atunci, m-am temut ca nu mi se intareste, de aia nici nu mi s-a intarit. big grin

| Damian a răspuns:

Poate a racit baiatu', sau imbracate tu mai sexy! nu e nimic sa iti faci griji, am fost si eu racit jos si mi-am revenit.

| cretzufinish a răspuns:

Nu...inseamna ca tu nu esti foarte pregatita...ca lui nu i se va scula uitandu-se la desene animate. laughing

| cretzufinish a răspuns:

Imi cer scuze, nu am stiut. Eu am zis la general. Multumesc pentru stupid oricum.

| Dramaa a răspuns:

Buey mie mi s-a intamplat o singura data. Aveam cam 2 saptamani de cand nu facusem nimcbig grin Cumnata lu fratemiu dorme ala mine in camera in chiloti nu am pic de atractie fata de ea da nah dupa 2 saptamani cand am vazut-o asa imi circula zangele prin vene cu vreo 400km/h si am facut-o cu ea La primul nr a fost beton armat penisul meu. Dar dupa ce m-am descarcat am vrut sa trec si la al 2-lea nr sa o fac fericita si pe ea dar cum de obicei nu sunt atras deloc de tipa asta al meu penis nu a vrut sa se mai scoale nici cu dracilaughing :d Mi-o freca putin cu mana se intarea. vroiam sa-o bag murea. Si am renuntat spre nefericirea eilaughing

| silver1864 a răspuns:

Ca sa stii, sansa ca el e impotent e mai mica de 1% )))))... deci mai probabil e emotionat big grin

| Ranya a răspuns:

Cred ca ori e emotionat si s-a pierdut cu firea ori nu e atras de tine. Dar il poti ajuta, cu un sarut, o mangaiere, ...nu stai lemn si te uiti la el.winking

| denisa_2911 explică:

Draga cretzufinish nu e vorba de mine

| denisa_2911 explică:

Cretzufinish scuze pentru ca am dat stupid, dar mi s-a parut raspunsul un pic ironic si nohwinkingtongue

| Rares_1833 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa fii mai "perversa" si mai erotica pana la un anumit finishwinking succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt un baiat dar mie nu misa intamplat asa ceva inseamna ca nu te iubeste