Cred ca daca ai incerca testul ai risca sa se supere si cealalta prietena. Intr-o pauza, incearca sa o prinzi si sa astepti sa o intrebi ce problema are si de ce se comporta asa. Poate o avea un motiv pe care nu il stii tu- desi ma indoiesc. Explica-i ca nici tie nu iti place "rebela" ei de prietena, dar macar ai incercat sa o accepti, cu toate ca rebela pe tine nu. Adu-i aminte(daca nu la scoala, trimite-i un mesaj- de curiozitate tot il va citi- sau ceva pe mess) de momentele voastre frumoase si de amintiri, de cat de bine va intelegeati si ca ar fi chiar stupid sa va separati. Poti sa ii trimiti si un mail cu niste poze cu voi. Incearca de asememenea sa gasesti lucruri in comun intre bff si prietena cealalta. Situatia ta imi aduce aminte de un serial Tv...
Oupss, girl!
Asa am patit si eu. Au venit niste fete noi la mine in clasa si m-am dus cu ele si cea mai buna prietena a mea nu ma baga in seama deloc, o intrebam: "Hello, ce ai patit? Aloooo, vorbesti! Maii alo? Te-ai suparat pe mine?" si ea zicea un "da" scurt sau nu zicea nimic. Apoi cand am intrecut masura si o bagam in seama da' nu stateam cu ea in pauze, am facut un scandal inainte de ora de sport, si ea zicea ca nu mai merge nimic, etc si astea o imbunau si ziceau nu stiu ce si bla bla si apoi eu am tipat la ea si s-a potolit si ne-am impacat (desigur ea pusese un pariu cu o fata ca nu se impaca cu mine pana in semestru' noi, ca de obicei noi cand ne certam ne impacam dupa 10 min, sau o zi, o ora lol). Si s-a rezolvat totu'. Du-te (cand e singura) si vorbeste cu ea, da-i mesaje, sun-o, da-i mesaje pe messenger etc. Insista, daca stai si te uiti ca la tablou, nu rezolvi inimic!
Am trecut si eu prin asta.eu mi-am ignora bff pentru alta fata care chiar ma schimbase mult, insa intr-un final mi-am dat seama ca nu pot trai fara ea desi si noi necertasem rau din cauza mea si i-am spus lucruri extrem de urate.ea ma ignorat si numa daca o intrebam ceva imi raspundea, dar mi-am dat seama ca o iubesc asa dintrodata fara sa-mi faca ceva prietena pe mare mi-o facusem.si acum suntem bff dar am ramas prietene si cu prietena care a avut-o ea cand nu ne-am inteles, insa cu prietena care am avut-o eu nu deoarece m-a tradat dupa ce m-am impacat cu bff
p.s las-o pe ea sa-si dea singura seama ca nu te poate uita si daca sunteti cu adevarat bff se va intoarce la tine SUCCES!
Asa mi s-a intamplat si mie numai ca eu am incercat sa fiu prietena cu toate dar o prietena adevarata sa gaseste super greu, eram prietena cu toate dar nu am renuntat la prietena mea cea mai bun apt ca stiam ca alta se gaseste greu. sfatul meu este sa ramai prietena cu fata cu care te intelegi cel mai bine si sa nu mai pune suflet asa mult in prieteni