Yonet, majoritatea fetelor isi doresc un baiat mai inalt decat ele, deci raspunsul la intrebarea ta este: Clar NU.
Inaltimea nu reprezinta o problema din nici un punct de vedere.
Ah, si ai scris la categoria potrivita.
Be smart and have fun.
Ce puternic esti, ce inalt esti! Cei mai batrani stiu la ce ma refer. Pentru tine sa te amuzi du-te la adresa asta pe youtube
http://www.youtube.com/watch?v=i7RFeIYdb14
vizionare placuta! sunt actori mari!
Cred ca ai luat-o razna...Toate fetele prefera baietii inalti si tu te plangi ca esti prea inalt? Daca esti si putin dragut, o sa ai un succes la fete...
Nu e nici o problmă, asta îmi spun și mie dar cei care îmi spun mie asta sunt parcă pitici și nu mai cresc.
Nu,draga nu te mai simti naspa din cauza asta nu mai baga in seama toate rautatile altora.
Intr-o relatie bazata pe sinceritate astfel de chestii nu reprezinta nici o problema, pentru ca in general toti suntem diferiti si in acelasi timp unici, important e sa gasesti persoana potrivita.Lumii ii sta in fire sa vorbeasca sau mai degraba sa barfeasca, important e ceea ce simti, esti absolut o persoana normala si ai dreprul sa ai o relatie cu cine doresti.Si inca o chestie parerea lumii se schimba zilnic, nu ar trebui sa te afecteze, ai incredere in tine, si nu-i mai asculta pe ceilalti. (scuze ca m-am intins asa mult cu raspunsul)
HappynewCenusa întreabă: